Bitlis'e 5 yıldız konforunda polisevi

Kategori: Bitlis - Tarih: 18 Ekim 2016 13:16
Bitlis'e 5 yıldız konforunda polisevi

Bitlis Emniyet Müdürlüğünce inşa edilen polisevi, 5 yıldızlı otelleri aratmayacak konforda güvenlik güçlerine ve vatandaşlara hizmet sunuyor.

Bitlis Polisevi, kral dairesi, suit ve bir artı bir lüks odaları, restoranı, kafeteryası, binanın zemin katında bulunan yüzme havuzu, spor salonu, sauna, buhar odası ve hamamı ile ilgi çekiyor.

Verdiği hizmetler ile beş yıldızlı otelleri aratmayacak konforda inşa edilen polisevi, terör örgütünün korkulu rüyası güvenlik güçlerini ve vatandaşları en iyi şekilde ağırlıyor.

Gazetecilere polisevini gezdiren Bitlis Emniyet Müdürü Fatih Kaya, kurumun sadece personele değil, vatandaşlara da açık olduğunu söyledi.

Personelimizin konforu için tasarladık

"Böylesine zor bir coğrafyada böylesine güzel bir tesis bizim için gerçekten nimet." diyen Kaya, şöyle konuştu: 

"Polisevimiz yaklaşık 8 ay önce hizmete girdi. Böylesine zor bir coğrafyada böylesine güzel bir tesis bizim için gerçekten nimet. 88 yatak kapasiteli tesisimiz belki de Türkiye'de içerisinde yüzme havuzu olan tek polisevidir. Zor bir coğrafyada görev yapmaktayız. Personelimizin konforu, mutluluğu ve iyi vakit geçirebilmesi için çok özel ve yoğun bir çalışma neticesinde burayı tasarladık. Personelimiz ailesiyle gelip çocuklarıyla yemek yeme imkanına kavuştu. Kafeteryamız, memurlarımızın vakit geçirebileceği ve oyun oynayabileceği, aynı anda 300 kişinin yemek yiyebileceği bir salon. Bunun yanında yüzme havuzu, buhar banyosu, sauna, fitness ve mücadele sporlarının yapılabileceği 2 spor salonumuz bulunuyor."

Personelimiz ve halkımız memnun

Kaya, batıdan gelerek polisevinde kalan vatandaşların olumlu eleştirileriyle karşılaştıklarını, kentte sosyal tesislerin kısıtlı olmasından dolayı burayı görenlerin de mutlu olduğunu ifade etti.

Polisevinin lüks odaları ve diğer alanlarıyla sadece personel ve ailelerini değil, devlet büyüklerini de ağırlayabileceğini vurgulayan Kaya, kurumun Bitlis'e iş ya da gezmeye gelenlere de hizmet verebilecek bir tesis olduğunu kaydetti.

Polisevinin güven, konfor ve sportif faaliyetler açısından tercih edilen bir yer olduğunu bildiren Kaya, "Bayanlar da tesislerimizden faydalanıyor. Onlar da bu tesisten çok memnun. Böylesine yoğun ve yorucu tempoda çalıştığımız bir yerde bu tesisimizin hem personelimizi hem de halkımızı memnun etmesi bize de mutlu ediyor. Tüm vatandaşımızın ve personelimizin buralarda güzel yaşamalarını diliyoruz. Bu imkanı sağlayan başta valimiz olmak üzere tüm devlet büyüklerimize minnettarız." diye konuştu.


 

https://www.bitlishaber13.net/haberprint/bitlis-e-5-yildiz-konforunda-polisevi-9155.html