Bitlis Belediyesi tarafından yol ve kaldırımlar yıkanıyor

Kategori: Bitlis - Tarih: 13 Nisan 2021 11:20
Bitlis Belediyesi tarafından yol ve kaldırımlar yıkanıyor

Bitlis Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, cadde, sokak ve kaldırımları yıkama çalışmalarını sürdürüyor.

Bitlis Belediyesi temizlik işleri müdürlüğü ekipleri Hüsrevpaşa Mahallesi Ahmet eren bulvarı üzerinde bulunan kaldırımlarda yıkama ve temizlik çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler önce kaldırımlardaki çöp ve toz birikintileri süpürürken diğer ekipler de kaldırımları yıkama çalışmaları gerçekleştiriyor. İhtiyaç duyulan noktalarda yıkama çalışmaları devam edecek.

Temiz ve sağlıklı bir çevre için çalışmalarını sürdüren temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, caddeleri ve ara sokakları tazyikli su ile yıkayarak toz ve birikintilerden arındırma işlemini gerçekleştiriyor. Belediye Başkanı Nesrullah Tanğlay yürütülen yol ve kaldırım yıkama çalışmalarıyla ilgili yaptığı açıklamasında, vatandaşların genel sağlığını ilgilendiren konularda son derece hassas davranarak, belediye çalışmalarının olmazsa olmazlarından birisinin de çevre temizliği olduğunu ifade etti. Başkan Tanğlay, “Kentimizin temizliği ile ilgili Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz oldukça titiz bir şekilde çalışmaktalar. Yol ve kaldırım yıkama çalışmalarımız iş ve çalışma programımız dahilinde ihtiyaç duyulan noktalarda devam edecek” dedi.

 

https://www.bitlishaber13.net/haberprint/bitlis-belediyesi-tarafindan-yol-ve-kaldirimlar-yikaniyor-24365.html