Bitlis Belediyesi'nin Karla Mücadele Çalışmaları

Kategori: Bitlis - Tarih: 7 Ocak 2015 19:13
Bitlis Belediyesi'nin Karla Mücadele Çalışmaları

Bitlis’te 2 gündür devam eden kar yağışı ile Belediye ekipleri karla mücadele çalışmalarını sürdürüyor.

Kente herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için gereken tedbirleri alan Bitlis Belediyesine bağlı ekipler 2 gündür yoğun mesai yaparken, Belediye Eşbaşkanı Hüseyin Olan çalışmaları yakından takip etti.

Kapanan yollara Belediye iş makineleriyle anında müdahale ederken, tuzlama çalışmalarını da aralıksız sürdürüyor.

İlk olarak ana yolları açan belediye ekipleri, daha sonra mahalle aralarında da vatandaşların ulaşımını kolaylaştırmak adına çalışmalar yaptı.

Vatandaşlar zamanında yapılan çalışmalardan dolayı , Bitlis Belediyesi Eşbaşkanı Hüseyin Olan ve belediye çalışanlarına teşekkür etti.

Bitlis Belediyesi Eşbaşkanı Hüseyin Olan“ Meteorolojiden edindiğimiz bilgiler doğrultusunda Bitlis’e dün akşam itibari ile kar yağacağını biliyorduk. Bizde bu nedenle önceden önlemlerimizi aldık ve her an teyakkuzda olan 7 ekip oluşturduk. Karın yağması ile birlikte ekiplerimiz gece saatlerinde karla mücadele çalışmalarımıza başladık. Gerekli bölgelerde tuzlama ve yol açma çalışmalarını yaptık. Dolmuş girmeyen bölgelere de sabah saatlerinde ulaşıma açtık. Mahallelerimizin yollarını açarak vatandaşlarımızın ulaşımını kolaylaştırdık. Hatta gece saatlerinde yolda kalan araçlara da yardımcı olduk. Karla mücadele çalışmalarımız aralıksız devam edecek. Ayrıca Çarşı merkezinde ve çam sitesi civarındaki kaldırımların temizlenmesi içinde ayrı bir ekip kurarak, yayaların can güvenliğini sağlamış olduk” dedi.

https://www.bitlishaber13.net/haberprint/bitlis-belediyesi-nin-karla-mucadele-calismalari-4832.html