Bitlis Belediyesi’nden koronavirüs tedbirleri

Kategori: Bitlis - Tarih: 28 Aralık 2020 15:45
Bitlis Belediyesi’nden koronavirüs tedbirleri

Bitlis Belediyesi, Koronavirüs tedbirleri kapsamında camii halk otobüslerinde ve minibüslerde hijyen ekipleri tarafından dezenfekte çalışmaları yaptı.

Türkiye’de Koronavirüsün görülmesinin ardından binlerce yolcunun seyahat ettiği toplu taşıma araçlarında Koronavirüs tedbirleri kapsamında dezenfekte çalışması başlatıldı. Bitlis Belediyesi tarafından gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında, belediyenin sağlık ekipleri, camiiler ve halk otobüslerinin her noktasını Koronavirüs tehdidine karşı dezenfekte etti.

Dezenfekte çalışmaları hakkında bilgi veren Bitlis Belediye Başkanı Nesrullah Tanğlay, sadece toplu taşıma araçlarında değil vatandaşların yoğun kullandıkları bütün alanlarda da bu çalışmaları yaptıklarını söyledi.

Pandemi sürecinin başından itibaren Bitlis Belediyesi’nin taksiler, minibüsler ve halk otobüslerinde dezenfeksiyon çalışmaları yaptığını belirten Başkan Tanğlay, bölgede hizmet veren özel toplu taşıma 60 aracın düzenli olarak dezenfekte edildiğini belirtti.

Başkan Tanğlay ’’Bugün de 60 araç burada dezenfekte edildi. Halkımızın sağlıklı yolculuk yapabilmesi için düzenli olarak bu işlemler devam edecek” dedi.

 

https://www.bitlishaber13.net/haberprint/bitlis-belediyesi-nden-koronavirus-tedbirleri-24165.html