Bitlis Belediyesi’nden karla mücadele çalışması

Kategori: Bitlis - Tarih: 23 Aralık 2020 11:24
Bitlis Belediyesi’nden karla mücadele çalışması

Bitlis’te 2 günden beridir aralıksız devam eden kar yağışı nedeniyle kapanan yollar Bitlis Belediyesi ekipleri tarafından açılıyor. Kar yağışı ile birlikte çalışmalara başlayan ekipler gece boyunca yolları açık tutmak için çalıştı.

Sabahın erken saatlerinde çalışmalara başlayan ekipler mahalle yollarını kısa sürede ulaşıma açtı. Sabah işe gidecek vatandaşların yollarını açan ekipler tam not aldı. Yurt genelinde etkili olan kar yağışı şehirde de etkisini göstererek şehir beyaza büründü. 

Bitlis Belediyesi 41 iş makinesi ve 80 personelle 13 mahallede karla mücadele hizmeti veriyor. Yoğun kar yağışına karşı tedbir alan Bitlis Belediyesi iş makinelerini 13 mahallede konuşlandırarak halkın yoğun kar yağışından olumsuz etkilenmemesi için makine ve ekipmanları ile çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Sabahın erken saatleriyle birlikte ekipler kar temizliğine başladı. İş Makineleri ile anayol ve ara yollarda kısa zamanda temizlik çalışmaları gerçekleştirdi. Diğer yandan da belediye personelleri tarafından Yaya yolları ve ana caddeler üzerinde kar temizliği yapan ekipler merdivenler,halk otobüs durakları tehlike oluşturabilecek yerlerde kar temizlik çalışmaları gerçekleştirdi. Kar temizleme çalışmalarının devam edeceğini belirten yetkililer güncel yaşamın olumsuz etkileneceği ve buzlanma olabilecek yerlerin öncelikli olarak temizleneceğine de vurgu yaptı.
 

https://www.bitlishaber13.net/haberprint/bitlis-belediyesi-nden-karla-mucadele-calismasi-24161.html