Bitlis Belediyesi kütüphanecilik alanında da Türkiye üçüncüsü oldu

Kategori: Bitlis - Tarih: 17 Nisan 2018 11:37
Bitlis Belediyesi kütüphanecilik alanında da Türkiye üçüncüsü oldu

Hacettepe Üniversitesi’nin Antalya’da düzenlediği Herkes İçin Kütüphane projesi kapsamında 3. Değerlendirme Toplantısında Bitlis Belediyesi üçüncü oldu.

Toplantının sonunda jüri üyeleri tarafından yapılan değerlendirme sonrasında Bitlis Belediyesi 3. Seçildi.

Toplantı Koordinatörü Prof. Dr. Mehmet Emin Küçük imzasını taşıyan 3.’lük Ödülünü Bitlis Belediyesi adına Bitlis Belediyesi Halk Kütüphanesi Sorumlusu Önder Irmak aldı.

Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan Bitlis Belediyesi Halk Kütüphanesi Sorumlusu Önder Irmak; “Antalya’da katıldığımız Herkes İçin Kütüphane projesi kapsamında 3. Değerlendirme Toplantısında kütüphanemizin tanıtımını gerçekleştirdik.

Bitlis Belediye Başkan Vekili İsmail Ustaoğlu’nun direktifleri doğrultusunda kütüphanemizde çalışma saatlerini yeniden düzenleyerek hafta sonları da hizmet vermekteyiz. Yapılan değerlendirmede kütüphanelerimizin, çalışma prensipleri, hizmet anlayışı ve kütüphanemizde sunulan hizmetler ve diğer etkinliklerimizden dolayı üçüncülüğe layık görüldük.

Bize Bitlis halkına hizmet etme imkanı sunan başta Bitlis Belediye Başkan Vekili İsmail Ustaoğlu’na ve emek veren tüm personellerimize teşekkür ediyorum” dedi.

 

https://www.bitlishaber13.net/haberprint/bitlis-belediyesi-kutuphanecilik-alaninda-da-turkiye-ucuncusu-oldu-11328.html