Bitlis Belediyesi 150 Çocuğu Sünnet Ettiriyor

Kategori: Bitlis - Tarih: 6 Temmuz 2022 13:04
Bitlis Belediyesi 150 Çocuğu Sünnet Ettiriyor

Bitlis Belediyesi`nin bu yıl düzenleyeceği Toplu Sünnet Şöleni, kayıt yaptıran 150 çocuk sünnet ettirilecek.

Çocuklar, Bitlis Devlet hastanesinde son derece hijyenik şartlarda sünnet olmaya başladı. Toplu Sünnet Şöleni, ise ‘’Büyük Bitlis Buluşmaları’’ kapsamında muhteşem ve eğlenceli bir organizasyonla yapılacak.

Bitlis Belediyesi`nin Toplu Sünnet Şöleni, çocukların sünnet olarak erkekliğe adım atmaları ile başladı. Belediyeye kayıt yaptıran 150 çocuk dünden itibaren, Bitlis Devlet Hastanesi`nde hijyenik şartlarda sünnet olmaya başladı. Aileleriyle birlikte hastanelere gelen çocuklar oldukça heyecanlıydı. Kimi korkup ağlayan, kimisi heyecandan yerinde duramayan çocukları, hastane personeli ve aileleri rahatlatmaya çalıştı.

Sünnet Şöleni ‘’Büyük Bitlis Buluşmaları’’ kapsamında yapılacak Sünnet olan çocuklara Bitlis Belediyesi tarafından sünnet gömleği hediye edilirken, çocukların ‘’Büyük Bitlis Buluşmaları’’ kapsamında yapılacak sünnet şenliği için de kıyafetleri temin edildi.150 çocuğun,1 hafta boyunca gruplar halinde hastanelerde sünnet edileceği belirtildi. Bitlis Belediyesi, çocuklar, aileleri ve Bitlis halkının katılacağı muhteşem sünnet şöleni için hazırlıklara şimdiden başladı. Bitlis Belediye Başkanı Nesrullah Tanğlay de sünnet olan çocukların ailelerine geçmiş olsun dileklerini iletti.

 

https://www.bitlishaber13.net/haberprint/bitlis-belediyesi-150-cocugu-sunnet-ettiriyor-24858.html