Bitlis belediye ekipleri temizlik çalışmalarına devam ediyor

Kategori: Bitlis - Tarih: 14 Mayıs 2020 12:21
Bitlis belediye ekipleri temizlik çalışmalarına devam ediyor

Bitlis Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, temiz bir çevrede vatandaşlara sağlıklı, mutlu ve çağdaş bir şekilde yaşama alanı oluşturmak adına yoğun çalışmalarını sürdürüyor.

Bitlis Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerince yürütülen çalışmalarda, il merkezindeki dağınık boş arazi,sokak ve caddelerde yapılan genel temizlik, kaldırım ve boş arazilerde temizlik çalışmaları devam ediyor. Çok sayıda personelin görev aldığı çalışmalarda ayrıca yabani otlar ve özellikle boş arsalarda bulunan gelişi güzel atılan çöp yığınları ekipler yardımı ile temizlenerek haşerelerin üremeleri engelleniyor.

Mevsim şartları nedeniyle caddelerde oluşan toz, çamur ve çöplerin temizliği için başlatılan çalışmalar büyük bir titizlikle periyodik olarak sürdürülürken genel temizlik çalışmaları kapsamında kaldırım kenarlarında ve boş arazilerde büyüyen otlar temizlendikten sonra geniş bir mıntıka temizliği yapılıyor.
Periyodik temizlik hizmetlerinin yanında cadde, sokak ve kaldırımlarda temiz bir ortam sağlamaya çalışan Bitlis Belediyesi temizlik ekipleri, yaz mevsimi öncesi yol kenarlarında ve boş arazilerde çıkan çöpleri ve otları temizlemeye devam ediyor.

Belediye Başkanı Nesrullah Tanğlay, temizlik çalışmalarının kentte her gün devam ettiğini ifade ederek, özellikle yaz aylarının yaklaşmasıyla birlikte yol kenarlarında ve boş arazilerde temizlik çalışmaları yapıldığını söyledi. Başkan Tanğlay, kent genelinde temizlik çalışmalarının sürdüğünü söyleyerek, “Boş arazideki gelişi güzel atılan çöpler ve yabani otlar kentimiz için güzel bir görüntü oluşturmuyor. Bu yüzden de temizlik ekiplerimiz boş arazilerde çöpleri ile yol kenarlarında oluşan otları titizlikle temizliyor. Tüm sokaklarımızı temiz tutmak için çalışıyoruz” dedi.

 

https://www.bitlishaber13.net/haberprint/bitlis-belediye-ekipleri-temizlik-calismalarina-devam-ediyor-23775.html