Bitlis Belediye Başkanı Tanğlay’dan yaşlılara ziyaret

Kategori: Bitlis - Tarih: 2 Ekim 2019 11:39
Bitlis Belediye Başkanı Tanğlay’dan yaşlılara ziyaret

Bitlis Belediye Başkanı Nesrullah Tanğlay, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü etkinlikleri kapsamında kent merkezinde bulunan yaşlıları ziyaret etti.

Bitlis Belediye Başkanı Nesrullah Tanğlay, “1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü” etkinlikleri kapsamında kent merkezinde bulunan yaşlıları ziyaret ederek, hayır dualarını aldı.
8 Ağustos Mahallesi’nde ikamet eden Zübeyde Aşut ve Guli Özdemir’i evlerinde ziyarette bulunan Tanğlay, yaşlıların toplumun değerleri olduğuna dikkat çekti.
Tanğlay, “Yılların kazandırdığı tecrübe, birikimin kıymetinin anlaşıldığı ve bunların yeni nesillere aktarıldığı özel bir dönem içerisindeyiz. Büyüklerimiz bizler için hazine, ulu çınar ve bilgelerdir. Yaşlılarımız bizlere her zaman birer güç ve bereket kaynağıdır. Büyüklere gerekli saygı ve hürmeti göstermek, inanç ve geleneklerin en önemli unsurlarından birisidir.” dedi.

Kendilerine yapılan ziyaretten dolayı Belediye Başkanı Tanğlay’a teşekkür eden Zübeyde Aşut ise “Başkanımıza minnettarım. Her gün düzenli olarak iki öğün yemeğimizi veriyorlar. Her zaman belediye çalışanları sürekli ziyaretime gelerek, hal hatırımı soruyorlar. Ben başkanın yaptığı iyilikleri hiçbir zaman unutamam. Allah razı olsun.” diye konuştu.
 

https://www.bitlishaber13.net/haberprint/bitlis-belediye-baskani-tanglay-dan-yaslilara-ziyaret-13056.html