Bitlis Basın Cemiyeti (BİBACEM) TGF (Türkiye Gazeteciler Federasyonu) Üyesi Oldu

Kategori: Bitlis - Tarih: 4 Aralık 2017 22:50
Bitlis Basın Cemiyeti (BİBACEM) TGF (Türkiye Gazeteciler Federasyonu) Üyesi Oldu

Türkiye Gazeteciler Federasyonu üyeleri, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin 34. Kuruluş Günü olan 15 Kasım’da Yavru Vatan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinde meslektaşlarıyla buluştu.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinde Düzenlenen 55. Başkanlar Konseyi Toplantısında Bitlis Basın Cemiyeti  (BİBACEM) Türkiye Gazeteciler Federasyonun (TGF) resmi üyesi olmaya ve Bitlis’te temsil etmeye hak kazanırken Cemiyet Başkanı Gökhan Kılıç Başkan vekili Turgut Hüseyni ve Genel sekreter Mustafa Yüzer toplantıya Bitlis Basın cemiyetini temsilen katılan gazeteciler arasında yer aldı.

Türkiye Gazeteciler Federasyonu 55. Başkanlar Konseyi Yavru vatan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinde 14-17 Kasım tarihleri arasında gerçekleşti. Kıbrıs Dış Basın Birliği ev sahipliğinde düzenlenen Başkanlar Konseyi toplantısından önce Girne’de Hotel’de yapılan Yönetim Kurulu toplantısında Bitlis Basın Cemiyetinin Türkiye Gazeteciler Federasyonun resmi üyesi olmasına karar verildi.

Konuyla ilgili olarak başta TGF Genel Başkanı Yılmaz Karaca ve Yönetimi olmak üzere Türkiye Gazeteciler Federasyonuna üye Gazeteciler Cemiyeti Başkanlarına teşekkür eden Bitlis Basın Cemiyeti Başkanı Gökhan Kılıç TGF çatısı altında bulunmaktan büyük bir mutluluk ve onur duyacaklarını kaydetti.

BİTLİS MERKEZ VE 6 İLÇESİNDE TEMSİLCİLİĞİMİZ OLACAK

Alınan kararın ardından Türkiye Gazeteciler Federasyonu gibi tarihi ve geçmişi başarılarla dolu bir yapıya basın meslek kuruluşu olarak üye olmanın onur ve mutluluğunu yaşadıklarını kaydeden Cemiyet Başkanı Kılıç, Bu tür kararlar daha da başarılı olma yolunda motivasyon kazanmamıza vesile oluyor. Türkiye genelinde toplam 77 Gazeteciler Cemiyetinin üye olduğu Türkiye Gazeteciler Federasyonu’nun Bitlis temsilcisi ve üyesi olarak çalışmalarımıza daha da hız vererek basın mensubu arkadaşlarımızın hiçbir ayrım gözetmeksizin sosyal, özlük ve ekonomik haklarının zenginleştirilmesi yönünde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bundan sonraki süreçte de bunu tüm ilçelere yaymak için çalışmalarımız aralıksız devam edecektir dedi.

 

https://www.bitlishaber13.net/haberprint/bitlis-basin-cemiyeti--bibacem--tgf--turkiye-gazeteciler-federasyonu--uyesi-oldu-10935.html