Bitlis Ak Parti Milletvekili Adayları İlk Mitingini Güroymak'ta Düzenledi

Kategori: Güroymak - Tarih: 3 Haziran 2015 13:55
Bitlis Ak Parti Milletvekili Adayları İlk Mitingini Güroymak'ta Düzenledi

Bitlis Ak Parti milletvekili adayları Güroymak (Norşin) ilçesinde ilk mitingini düzenledi.

Güroymak (Norşin) ilçesinde yapılan miting Öğretmen Evi’nin arkasındaki Roboski parkında gerçekleştirdi. Miting alanını dolduran vatandaşlara, Bitlis’in Ak Parti Milletvekili adayı Vedat Demiröz, Edip Safter Gaydalı ve Fatih Kadirioğlu birer konuşma yaptılar.
 
AK Parti Bitlis İl Başkanı Nesrullah Tanglay ve AK Parti Bitlis Milletvekili Vahit Kiler’in selamlama konuşmasının ardından Bitlis Ak Parti 3. Sıra adayı Fatih Kadirioğlu bir konuşma yaptı. Konuşmasında AK Parti döneminde Bitlis’e yapılan hizmetlere değinen Kadirioğlu, 7 Hazirandan seçimleri için destek istedi.
 
Havaalanı’nın mutlaka yapılacağını belirten AK Parti Bitlis Milletvekili 2. Sıra adayı Edip Safter Gaydalı, şer odakları ellerinde boş bir kâğıtla sağda solda havaalanı propagandası yapıyor dedi.

Güroymak Ak Parti Mitingi
 
Gaydalı köy ziyaretleri sırasında bir öğretmenin yaşadığı anıyı anlattı. Gaydalı, “Bir köyde köy öğretmeni öğrencisine sormuş, ‘Ne Mutlu Türküm Diyene’ kürtçe nasıl söylenir. Öğrenci biraz düşündükten sonra ‘Ki Tirkê, Kêf Kêfeviye’. Şimdi bizde diyoruz ki ‘Ki Kurde gelekê Kêf Kêfeviye’. Bunun barış sürecinin bir göstergesi olduğunu belirten Gaydalı, kardeşliğin pekişmesi için herkesin üzerine düşen görevi yapması gerektiğini söyledi.
 
AK Parti Bitlis Milletvekili ve milletvekili adayı Vedat Demiröz konuşmasında; “Hükümet olarak Bitlis’e ve Norşin’e bir çok hizmet yaptık. Vekilliğim süresince elimizdeki projelerle kapı kapı dolaşıp Bitlis’imize ve Bitlis’imizin güzel insanlarına hizmeti sunduk ve sunmaya da devam edeceğiz”
 
Ak Parti iktidarı boyunca yapılan projelerini anlatan Demiröz, hizmet odaklı olan tek partinin AK Parti olduğunu söyledi. Hizmet için, doğruluk için, adalet için bir kez daha AK Parti’ye destek istedi.
 
Yapılan konuşmaların ardından milletvekili adayları Adilcevaz’daki miting için Norşin’den ayrıldı

https://www.bitlishaber13.net/haberprint/bitlis-ak-parti-milletvekili-adaylari-ilk-mitingini-guroymak-ta-duzenledi-5872.html