BİGİAD’da KOSGEB tanıtım ve bilgilendirme toplantısı düzenlendi

Kategori: Tatvan - Tarih: 19 Şubat 2018 13:08
BİGİAD’da KOSGEB tanıtım ve bilgilendirme toplantısı düzenlendi

Bitlis Genç İş Adamları Derneği (BİGİAD) tarafından KOSGEB Müdürlükler Koordinasyon Daire Başkanı Erdal Çınar’ın katılımıyla KOSGEB destekleri ile ilgili tanıtım ve bilgilendirme programı düzenlendi.

BİGİAD üyesi İş Adamlarına yönelik olarak BİGİAD’ın İstanbul’da bulunan genel merkezinde düzenlenen toplantıda KOSGEB tarafından Mart ayında yapılacak proje lansmanı öncesi iş adamlarının faydalanabileceği destekler ile ilgili bilgilendirme yapıldı.

Düzenlenen toplantıda konuşan KOSGEB Müdürlükler Koordinasyon Daire Başkanı Erdal Çınar, KOSGEB destekleri ile ilgili tanıtım ve bilgilendirmede bulundu.

KOSGEB’in sunduğu desteklemeler ve hibe programları hakkında da bilgiler veren Çınar, ancak doğru yatırım ve desteklemelerle başarıya ulaşılabileceğini ifade etti.

KOSGEB Van Bölge Müdürümüz Bilal Emre Yörük ise, destek sağlanan sektörler, desteklemelerin miktarları ve başvuru koşulları ile ilgili bilgiler verdi.

Toplantıda bir değerlendirme toplantısı yapan Bitlis Genç İş Adamları Derneği (BİGİAD) Genel Başkanı ve aynı zamanda Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bilal Adabağ ise, KOSGEB desteklerinin önemine vurgu yaptı.

Üyelerinin sağlanan desteklerden en doğru şekilde faydalanması için sık sık bilgilendirme ve tanıtım toplantıları düzenlediklerini ifade eden Adabağ, “KOSGEB’in Bitlis’e yönelik birçok desteklemesi oldu. Bundan sonra da iş adamlarımızın KOSGEB destekleriyle çok iyi projelere imza atacağına inanıyorum. KOSGEB’te herkesin sektörel olarak faydalanabileceği desteklemeler mevcut. Burada önemli olan ilk etapta yatırım yapacağımız doğru iş ve yatırımı belirleyip, akabinde ise yatırım yapacağımız sektörle ilgili verilen desteklemelere başvurmaktır. Doğru iş ve yatırım seçimini yapar ve bu alanda gerekli desteklemelere başvurursak başarı oranımız daha yüksek ve kalıcı olacaktır. Bu anlamda da gerek BİGİAD olarak ve gerekse Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası olarak, KOSGEB desteklemeleri başta olmak üzere diğer tüm desteklemelerle ilgili sık sık bilgilendirme toplantıları düzenleyip, girişimcilerimizi ve iş adamlarımızı bu alanlarla ilgili bilgilendiriyoruz. Bu günde yine KOSGEB Müdürlükler Koordinasyon Daire Başkanı Erdal Çınar bey ve KOSGEB Van Bölge Müdürümüz Bilal Emre Yörük beyin katılımıyla Mart ayında yapılacak proje lansmanı öncesi iş adamlarımızın faydalanabileceği destekler ile ilgili tanıtım programı yaptık. İnşallah bu programın ikincisini ise Mart ayı içerisinde TATSO üyelerimize yönelik olarak Tatvan’da gerçekleştireceğiz. Bu vesile ile davetimizi kırmayarak üyelerimize yönelik önemli bilgilendirmelerde bulunan Erdal Çınar bey ve Bilal Emre Yörük beye teşekkürlerimi sunuyorum. Ayrıca katılım sağlayan tüm üyelerimize de hem teşekkür ediyor hem de iş hayatlarında başarılar diliyorum. Toplantının da hayırlara vesile olması temennisinde bulunuyorum.” Diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından BİGİAD ve TATSO Başkanı Bilal Adabağ tarafından KOSGEB Müdürlükler Koordinasyon Daire Başkanı Erdal Çınar ve KOSGEB Van Bölge Müdürümüz Bilal Emre Yörük’e hediye takdiminde bulundu.

Düzenlenen toplantı BİGİAD’a yeni üye olan üyelere üyelik belgelerinin takdim edilmesi ile sona erdi.

 

https://www.bitlishaber13.net/haberprint/bigiad-da-kosgeb-tanitim-ve-bilgilendirme-toplantisi-duzenlendi-11153.html