BİGADER'den İstanbul'daki terör saldırısına kınama

Kategori: Bitlis - Tarih: 11 Aralık 2016 12:38
BİGADER'den İstanbul'daki terör saldırısına kınama

Bitlis Basın ve Gazeteciler Derneği (BİGADER), çok sayıda insanın ölümüne ve yaralanmasına neden olan İstanbul'daki terör saldırısıyla ilgili kınama mesajı yayımladı.

BİGADER adına kınama mesajı yayımlayan Dernek Başkanı Mahir Okay, “Gerekçesi ne olursa olsun, kimden gelirse gelsin bu saldırıyı gerçekleştirenleri lanetleyerek kınıyorum.” dedi. 

Yapılan saldırının tüm insanlığa ve ülkemize yönelik yapıldığını vurgulayan Başkan Okay, şunları kaydetti: “Yüzyıllarca üzerinde birlikte kardeşçe yaşadığımız topraklarımıza, birlikte yaşama isteğimize nifak tohumları ekmeye çalışanları lanetliyorum. Ülkemizin geleceğine, istikrarına, huzur ve barış ortamına kurşun sıkanlar aslında kendi geleceğine kast etmektedirler. Alçakça saldıranlarla sabrımızı zorlayanlar tıpkı tarihte olduğu gibi emellerine ulaşamayacaklardır. Bu insanlık suçunu ancak aklı, ruhu ve vicdanı iflas etmiş kişiler ve gruplar işleyebilir. Bu alçak terör saldırısına karşı bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da birlikte mücadele vermeye devam edeceğimizin bilinmesini istiyorum. Ben bu vesile ile gerçekleştirilen menfur terör saldırısını şiddetle kınıyor, bu saldırıda hayatını kaybeden güvenlik güçlerimize ve vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına ve milletimize başsağlığı, yaralılara acil şifalar diliyorum."

 

https://www.bitlishaber13.net/haberprint/bigader-den-istanbul-daki-teror-saldirisina-kinama-9476.html