BİGACEM'den Vali Çınar'a ziyaret

Kategori: Bitlis - Tarih: 13 Ekim 2016 19:47
BİGACEM'den Vali Çınar'a ziyaret

Bitlis Gazeteciler Cemiyeti (BİGACEM) Başkanı Özcan Çiriş ve yönetim kurulu üyeleri, Vali Ahmet Çınar'ı makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Çınar, Bitlis'te kamu ile halk arasında köprü olan basın mensuplarının, çalışma ortamlarının iyileştirilmesi için ellerinden gelen desteği vereceklerini söyledi.

Vali Çınar, "Sizler bizim için önemlisiniz. Burada sizinle ilgili sorunlarla yakından ilgilenmek isteriz. Bize düşen her türlü göreve hazırız. Yeni yönetiminizi de tebrik ediyorum." dedi.

Çiriş ise yeni oluşturulan yönetim kurulu üyeleriyle, kurum ziyaretlerinde bulunacaklarını belirterek, çalışmalar hakkında Vali Çınar'a bilgi verdi.

Bitlis'te gazetecileri tek çatı altında toplayarak, sorunlarını çözmeye çalışacaklarını ifade eden Çiriş, "Bitlis'te 50'nin üzerinde gazeteci üyemiz var. Bunların sorunlarıyla yakından ilgilenmeye çalışıyoruz. Bazen sizinle bir araya gelerek görüş alışverişinde bulunacağız. Bizleri kabul ettiğiniz için teşekkür ediyorum." diye konuştu.

https://www.bitlishaber13.net/haberprint/bigacem-den-vali-cinar-a-ziyaret-9131.html