Bigacem'den Tatvan Kaymakamı Erkan'a ziyaret

Kategori: Tatvan - Tarih: 11 Mart 2016 21:59
Bigacem'den Tatvan Kaymakamı Erkan'a ziyaret

Bitlis Gazeteciler Cemiyeti (BİGACEM) yönetim kurulu üyeleri, Tatvan Kaymakamı Murat Erkan'ı ziyaret etti.

Kaymakam Erkan, BİGACEM Başkanı İlhan Karabulut ve yönetim kurulu üyelerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Cemiyetinin çalışmaları ve projeleriyle ilgili Kaymakam Erkan'ı bilgilendiren Karabulut, Bitlis ve ilçelerindeki tüm gazetecileri tek çatı altında toplamak için girişimlerde bulunduklarını söyledi.

Gazetecilerin bir kamu görevi yaptığını ifade eden Kaymakam Erkan da kamu yararına yapılacak olan her proje ve girişimi desteklediklerini söyledi.

Tanıtım ve doğru bilgilendirme anlamında basının oldukça önemli bir görev üstlendiğini kaydeden Erkan, şöyle konuştu: 

"Günümüzde gazetecilik, insanlara haber ve bilgi akışı sağlama gibi çok yönlü bir misyonu içermektedir. Gazetecilik mesleği, özellikle çok büyük fedakarlıklar isteyen ve zor şartlarda yapılan önemli bir meslektir. Kamuoyunu aydınlatmak için günün her saatinde haber peşinde koşan gazeteciler zor şartlarda ve sorumluluk duygusu içinde toplumumuzu bir taraftan gelişen olaylar karşısında aydınlatırken bir taraftan da halkımızın talep ve beklentilerini yansıtarak önemli bir kamu görevini yerine getirmektedirler. Ben bu anlamda mesleğini zor şartlar altında icra eden, tarafsız, güvenilir, basın etiği çerçevesinde objektif olarak toplumsal görevlerini yerine getirmeye çalışan basın çalışanlarına hem teşekkür ediyor hem de başarılar diliyorum."

https://www.bitlishaber13.net/haberprint/bigacem-den-tatvan-kaymakami-erkan-a-ziyaret-7673.html