BİGACEM’den "Gazeteciler Günü" mesajı

Kategori: Güncel - Tarih: 10 Ocak 2018 08:46
BİGACEM’den "Gazeteciler Günü" mesajı

Bitlis Gazeteciler Cemiyeti (BİGACEM) Başkanı Özcan Çiriş, 10 Ocak “Çalışan Gazeteciler Günü” dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Yayımladığı mesajında tüm Gazetecilerin gününü kutlayan BİGACEM Başkanı Özcan Çiriş, Gazetecilik mesleğinin fedakârlık isteyen, ağır şartlar altında çalışmayı gerektiren bir meslek olduğuna vurgu yaptı.

Gazetecilerin en zor şartlarda bile kamuoyunu her zaman en doğru ve en hızlı bir şekilde bilgilendirme görevini yerine getirmeye çalıştıklarına dikkat çeken Çiriş, “Hayatın vazgeçilmez unsurlarından biri olan haber alma ve yayma özgürlüğünün en etkili aracı basındır. Zor şartlar içerisinde görevlerini icra eden basın mensuplarımız, Milletimizin gözü, kulağı ve dili olmuşlardır. Basın mensuplarımızın en önemli vasıfları, gücünü halktan alarak, tarafsız ve bağımsız bir şekilde haber ve yayın yapma, toplumu doğru bilgilendirme, elde ettiği haber ve bilgileri kamuoyuna objektif, ahlaki ve ilkeli bir biçimde yansıtma ve toplumu aydınlatmalarıdır. Bu duygu ve düşüncelerle başta ilimizde görev yapan meslektaşlarımız olmak üzere tüm basın mensuplarımızın Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutluyor, kendilerine ve ailelerine sağlık, huzur, mutluluk ve başarılar diliyorum.” Diye konuştu.

 

https://www.bitlishaber13.net/haberprint/bigacem-den--gazeteciler-gunu--mesaji-11039.html