BİBACEM Başkanı Kılıç'tan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Mesajı

Kategori: Güncel - Tarih: 8 Mart 2018 00:10
BİBACEM Başkanı Kılıç'tan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Mesajı

Bitlis Basın Cemiyeti BİBACEM Başkanı Gökhan Kılıç 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Başkan Kılıç Mesajında şu sözlere yer verdi. ‘’Bugün hayatımızın her döneminde odak noktamız, ihtiyaç hissettiğimiz her an yanımızda, arkamızda olan, desteklerini, fedakârlıklarını inkâr edemeyeceğimiz kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü”nü kutluyoruz.

Türk kadını, dünyada eşi benzeri olmayan azim ve gayretini Kurtuluş mücadelesinde ve Cumhuriyetimizin kuruluşunda nasıl gösterdi ise, Avrupa’da birçok ülkeden önce seçme ve seçilme hakkına sahip olan kadınlarımız, yine yüreklerinde ki aynı güç ve azimle ülkemizin yönetimi ve geleceğinde söz sahibi olarak göstermektedir.

Toplumun çekirdeğini oluşturan aile bireylerinin yetişmesinde büyük rol üstlenen, onları hayata hazırlayan, aile içinde en büyük sorumluluğu alan kadınlarımızın omuzlarındaki yükü paylaşmalıyız ki ailede başlayan mutluluk dalgası toplumsal mutluluğa erişebilsin. Ama ne yazık ki bugün hala aile içi şiddete maruz kalan, sadece kadın olmasından dolayı sorunlar yaşayan kadınlarımız var. Onlara sahip çıkmak, korumak hepimizin görevidir.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde kadınlarımızın, şiddete maruz kalmamasını, her alanda etkinliklerini daha da arttırmalarını, güçlü ve söz sahibi olmalarını temenni ediyor, tüm kadınlarımızın Dünya Kadınlar gününü sevgi ve saygılarımla kutluyorum dedi.

 

https://www.bitlishaber13.net/haberprint/bibacem-baskani-kilic-tan-8-mart-dunya-kadinlar-gunu-mesaji-11204.html