BİBACEM ‘den Kaymakam Alibeyoğlu’na ziyaret

Kategori: Güroymak - Tarih: 14 Şubat 2018 21:42
BİBACEM ‘den Kaymakam Alibeyoğlu’na ziyaret

Bitlis Basın Cemiyeti (BİBACEM) Başkanı Gökhan Kılıç ve yönetim kurulu üyeleri, Güroymak Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Ufuk Özen Alibeyoğlu'nu ziyaret etti.

Bitlis Basın Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Kılıç, Başkan Yardımcısı Turgut Hüseyni, Genel sekreter Mustafa Yüzer ve Mali idare sorumlusu Sefer Altılar, Tanıtım ve Medya Tanıtım Sorumlusu Filit Gülelçin Güroymak Kaymakamı Ufuk Özen Alibeyoğlu’nu ziyaret etti.

Makamında gazetecileri kabul eden Kaymakam Alibeyoğlu; ‘’Güroymak’a hizmet etmeye geldik. Devlet vatandaşı için vardır. Sürekli halkımızın yanında, dertlerine ortak, sorunlarına çözüm bulmaya gayret ediyoruz. Birlikte hareket ettiğimiz zaman güzel şeyler ortaya çıkacaktır. Bu konuda sizlerin de desteğini ve hizmet noktasında eleştirilerinizi, önerilerinizi dikkate alacağız” dedi.

Alibeyoğlu, "Hizmetlerin daha iyi ve yararlı olması için kamuoyunun bilgisine ve fikirlerine açık olması gerekir. " şeklinde konuştu.

Cemiyet üyeleri, ilçenin sosyal yapısı, halk kültürü, ekonomi, turizm, güvenlik, sağlık, eğitim gibi konularda görüşlerini ilettiler.

Bitlis Basın Cemiyeti Başkanı Gökhan Kılıç ise "Hizmet noktasında ve Güroymak'ın değerlerinin geleceğe taşınmasında basın olarak her zaman yanınızda olacağız. İlçemizin kalkınmasında, hizmetle buluşması noktasında olumlu katkılarımızı sunacağız." şeklinde konuştu.

Kaymakamlık makamında yapılan ziyarete Kaymakam Alibeyoğlu’na başarılı çalışmalarından dolayı teşekkürlerini sunan Cemiyet üyeleri ile toplu fotoğraf çekiminin ardından ziyaret sona erdi.

 

https://www.bitlishaber13.net/haberprint/bibacem--den-kaymakam-alibeyoglu-na-ziyaret-11139.html