Bestem, “Besthel Yoğurt” markasıyla devam kararı aldı

Kategori: Güncel - Tarih: 3 Şubat 2021 13:33
Bestem, “Besthel Yoğurt” markasıyla devam kararı aldı

Bitlis’in Tatvan ilçesinde 1999 yılında kurulan ve 21 yıldır kesintisiz bir şekilde faaliyetlerine devam eden Bestem İnşaat Sanayi Gıda Taahhüt İthalat İhracat ve Ticaret Limited Şirketi, yoğurt üretimine yeni dönemde Besthel Markası adı altında devam etme kararı aldı.

21 yıldır müşterilerine sunduğu bir birinden kaliteli ürünler ile adından ve kalitesinden söz ettiren Bestem, yeni dönemde Besthel Markası ile üreteceği yoğurt ile de bu iddiasını sürdürmeyi hedefliyor. Besthel markasıyla üretilen yoğurtları Bitlis’in yanı sıra bölge illerindeki müşterilerine de ulaştırmaya başlayan Bestem, süt ve süt ürünleri piyasasında sadece Besthel Markası ile devam edecek.

Yoğurt üretimine yeni dönemde Besthel Markası adı altında devam etme kararı aldıklarını belirten Bestem İnşaat Sanayi Gıda Taahhüt İthalat İhracat ve Ticaret Limited Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Adabağ, 21 yıldır sağlıklı üretim ve kaliteden ödün vermeden üretime devam ettiklerini söyledi.

Kalitenin bir hak olduğunu ifade eden Yunus Adabağ, “Özellikle pandemi sürecinde sağlıklı beslenmenin insan sağlığı açısından ne kadar önemli olduğunu bir kez daha görmüş olduk. Bu manada bizlerde ilk günden bu yana özellikle hijyen ve kaliteye ayrı bir önem verdik ve vermeye devam ediyoruz. Bu kaliteyi daha da arttırmak adına bir güncellemeye giderek, yoğurt üretimine yeni dönemde Besthel Markası adı altında devam etme kararı aldık. Karar neticesinde; Bitlis’in yanı sıra bölge illerindeki müşterilerine de ürün ulaştırmaya başlayan firmamız, bundan sonra süt ve süt ürünleri piyasasında sadece Besthel Markası ile yoluna devam edecek. Süt ve süt ürünlerinde tek markamız budur. Tüm müşterilerimize saygı ile duyurulur.” Diye konuştu.

Bölgenin ilk süt ürünleri işletmelerinden biri olduklarına vurgu yapan Yunus Adabağ, “Sözleşmeli çiftçi modeli ile alınan sütler sağlık zinciri kırılmadan direk fabrikamızda işlenmektedir. İlimiz ve çevre illerde oldukça iyi tanınan firmamız inşallah şimdiye kadar olduğu bundan sonrada kaliteden ödün vermeden üretimine devam edecek. İlk günden bu yana ürünlerimizden vazgeçmeyerek firmamıza en üst düzeyde destek sunan tüm tüketicilerimize teşekkür ediyoruz.” Dedi.

 

https://www.bitlishaber13.net/haberprint/bestem---besthel-yogurt--markasiyla-devam-karari-aldi-24225.html