BESEM’de Öğrenci, Personel ve Halka Yönelik Kurslar Başlıyor

Kategori: Bitlis - Tarih: 30 Ocak 2019 23:08
BESEM’de Öğrenci, Personel ve Halka Yönelik Kurslar Başlıyor

Sürekli Eğitim Merkezi (BESEM) tarafından bu yıl 8 adet kurs verilecek. Bu kurslar akademik, idari personel ile öğrencilerin yanı sıra ilk kez halka yönelik olacak.

BESEM’den yapılan açıklamaya göre; öğrencilere yönelik ‘Speaking’ eğitimi 18 Şubat-18 Mayıs tarihlerinde Dr. Öğr. Üyesi Emrullah Şeker tarafından; ‘Genel İngilizce’ eğitimi 23 Şubat-24 Mayıs tarihlerinde Dr. Öğr. Üyesi Emrullah Şeker tarafından; akademik ve idari personele yönelik ‘YDS-YÖKDİL’ eğitimi 21 Şubat-21 Mart tarihlerinde Dr. Öğr. Üyesi Emrullah Şeker tarafından; öğrenci, personel ve halka yönelik ‘Web Tasarım’ eğitimi 16 Şubat-10 Mart tarihlerinde Bilgi İşlem Şube Müdürü Ali Gülçiçek tarafından; ‘İnternet Online 2 Günlük e-ticaret’ eğitimi 16-17 Şubat tarihlerinde Bilgi İşlem Personeli Adnan Erdoğan tarafından; ‘Diksiyon’ eğitimi 16 Şubat-17 Mart (Hafta Sonu) tarihleri ile 18 Şubat-22 Mart (Hafta içi) tarihleri arasında İlker Kaya tarafından ve ‘Kayak Kursu’ 23-24 Şubat tarihlerinde Dr. Öğr. Üyesi Emrah Aykora tarafından verileceği belirtildi.

Kurslar hakkında bilgi veren BESEM Müdürü Öğr. Gör. Esra Dursun; “Sürekli Eğitim Merkezi olarak bir değişiklik yapıp kurslarımızı halka da açtık, özellikle öğrenci, akademisyen ve idari personele yönelik ihtiyaç duyulan ve ilde olmayan kursları açmaya çalıştık.” şeklinde konuştu. Öğr. Gör. Esra Dursun yaptığı açıklamada kurslara katılmak veya detaylı bilgi almak isteyenlerin 0 (434) 222 00 00 / 7610 numaralı telefondan kendilerine ulaşabileceklerini ifade etti.

 

https://www.bitlishaber13.net/haberprint/besem-de-ogrenci--personel-ve-halka-yonelik-kurslar-basliyor-12279.html