Belediyeden muhtarlara ücretsiz ulaşım kartı verildi

Kategori: Bitlis - Tarih: 11 Mayıs 2016 19:59
Belediyeden muhtarlara ücretsiz ulaşım kartı verildi

Bitlis Belediyesi ile 13 No'lu Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi ile yapılan görüşme sonucu, kentteki 13 mahalle muhtarına ücretsiz ulaşım kartı verildi.

Bitlis Belediyesi ile 13 No'lu Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi ile yapılan görüşme sonucu, kent merkezindeki 13 mahalle muhtarına şehiriçi otobüslerinde kullanılmak üzere ücretsiz ulaşım kartı verildi. Makam odasında yapılan toplantıya, Bitlis Belediye Eşbaşkan Vekili M. Sani Güneri, Eşbaşkan Yardımcısı Nimet İlk, 13 No'lu Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Felemez Kök,meclis üyesi Mahmut Özügüzel ve mahalle muhtarları katıldı.

Burada kısa bir konuşma yapan Bitlis Belediye Eşbaşkan Vekili M. Sani Güneri, kent halkı adına hizmet yürüten muhtarlarımıza şehir içinde kolaylık sağlanması amacıyla 13 No'lu Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi ile yapılan görüşme sonucu muhtarlara ücretsiz kent kartlarının verilmesini kararlaştırdıklarını ifade etti. Güneri, katkılarından dolayı 13 No'lu Motorlu Taşıyıcılar Kooperatif Başkanı Felemez Kök'e teşekkür etti.

Daha sonra söz alan muhtarlar, şehir içinde kendilerine bu kolaylığı sağlayanlara teşekkür etti. Muhtarlar, Güneri ile çektirdikleri hatıra fotoğrafının ardından belediyeden ayrıldı.

https://www.bitlishaber13.net/haberprint/belediyeden-muhtarlara-ucretsiz-ulasim-karti-verildi-8064.html