Başkan Tanğlay yol genişletme çalışmalarını inceledi

Kategori: Bitlis - Tarih: 31 Mayıs 2022 16:18
Başkan Tanğlay yol genişletme çalışmalarını inceledi

Bitlis Belediye Başkanı Nesrullah Tanğlay, yapımı devam eden duvar ve yol genişletme çalışmalarını yerinde inceledi.

Bitlis merkeze bağlı Taş ve Zeydan Mahallesi’nde yol genişletme ve istinat duvarlarının yapımını yerinde inceleyen Tanğlay, vatandaşlarla bilgi alışverişinde bulundu.

Bitlis Belediye Başkanı Nesrullah Tanğlay , Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek, gerekli talimatları verdi.

Bitlis Belediye Başkanı Nesrullah Tanğlay, Fen İşleri Müdürü Emrullah Velibeyoğlu ile birlikte Bitlis’in 13 Mahallesi’nde devam eden, yol genişletme, yeni imar yolu ve istinat duvarı çalışmalarını yerinde inceledi.Yapılan çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi alan Başkan Tanğlay,çalışmaların kısa sürede vatandaşları rahatsız etmeden hızlandırılması hususunda talimatlarda bulundu.

Çalışmalar hakkında açıklama yapan başkan Tanğlay; Hazırlanan projelerle ilgili çalışmalar plan ve programlara uygun biçimde devam ediyor. Ekiplerimiz devam eden çalışmaların belirlenen tarihte hizmete sunulması anlamında büyük gayret gösterirken bizde Bitlis Belediyesi olarak İhtiyaç duyulan hizmetleri en kaliteli biçimde yapmak ve insanımızın hizmetine sunmak için hiçbir fedakârlıktan kaçınmıyoruz” dedi

Yapılan incelemeler sırasında yanına gelen vatandaşlarla sohbet eden Belediye Başkanı Nesrullah Tanğlay, gelen talepleri değerlendirirken, vatandaşların talep ve isteklerini dinledi.

 

https://www.bitlishaber13.net/haberprint/baskan-tanglay-yol-genisletme-calismalarini-inceledi-24826.html