Başkan Tanğlay, Alt yapı çalışmalarını inceledi

Kategori: Bitlis - Tarih: 15 Mayıs 2019 01:08
Başkan Tanğlay, Alt yapı çalışmalarını inceledi

Bitlis Belediye Başkanı Nesrullah Tanğlay, kent genelinde 9 ayrı bölgede 150 personelle sürdürülen alt yapı çalışmalarını yerinde inceledi.

Su ve Kanalizasyon Müdürü Ömer Faruk Kara ve teknik ekiple Beşminare, Yükseliş, İnönü, Zeydan ve Saray mahallelerine Başkan Tanğlay, alt yapı çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Özellikte iş makinelerinin giremediği dar sokaklarda el ile kazı yapılarak çalışmalar devam ettirildiği belirtildi.

Kentin dört bir yanındaki drenaj hattı çalışmalarının devam ettiğini belirten Başkan Tanğlay, vatandaşlara daha iyi hizmet sunmak için çalışmalar önem verdiklerini söyledi.

Kenti alt yapısını modern hale getirmek için de teknolojiyi yakından takip ettiklerini ve gece gündüz çalışmaları sürdürdüklerini vurgulayan Tanğlay, şunları kaydetti:

"Yarım asırlık su ve kanalizasyon şebekelerini yeniliyoruz. Yıllardır adeta kangrene dönüşen kentin içme suyu ve kanalizasyon sorununu çözmek için çalışmaların aralıksız devam ettiriyoruz. Bitlis Belediyesi olarak alt ve üst yapı ile sosyal ve kültürel projelerle önemli çalışmalar yapıyoruz. Mahallelerdeki yaşam koşullarının iyileştirilmesi için de yoğun çaba sarf ediyoruz. Bu çalışmalar sırasında vatandaşların mağdur olmaması için elimizden gelen tüm gayreti gösteriyoruz."

 

https://www.bitlishaber13.net/haberprint/baskan-tanglay--alt-yapi-calismalarini-inceledi-12640.html