Başkan Geylani çağrı merkezi'nde vatandaşların sorunlarını dinledi

Kategori: Tatvan - Tarih: 7 Ocak 2020 22:03
Başkan Geylani çağrı merkezi'nde vatandaşların sorunlarını dinledi

Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani, vatandaşlara daha hızlı ve kaliteli hizmet verebilmek amacıyla kurulan 153 AK Masa Çağrı Merkezi’ne gelen telefonlara cevap verdi.

Başkan Geylani, 153 AK Masa Çağrı Merkezi’ni ziyaret ederek, gelen aramalara cevap verdi. Arama yapan vatandaşların şikayeti öneri ve taleplerini dinleyen Başkan Geylani, Murat Koç isimli vatandaşın çağrısına cevap vererek kar küreme çalışmalarıyla ilgili talebini dinleyip ilgili birimlere sorunun çözümü noktasında gerekli talimatları verdi. Murat Koç ile sohbet eden Başkan Geylani, sorunların çözümü noktasında 153 numaralı hattın 7 gün 24 saat hizmetlerinde olduğunu belirtti.

Daha önce vatandaşların yaşanan sorunlar için belediyede nereyi arayacakları konusunda karmaşa yaşadıklarını ve kaliteli bir hizmet alamadıklarını belirten Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani, sözlerinin devamında, “Amacımız vatandaşa daha hızlı ve zamanında hizmet verebilmek. Bu birimimiz aynı zamanda belediye birimler arasında koordinasyonu da sağlıyor. Böylelikle hiçbir şikayet ve talep havada kalmıyor. Sorunlar ilgili birimlere zamanında ulaşıyor. Burada alınan kayıtlarla şikayet ve taleplerin sonuçlarının çözümünü aylık olarak raporlar halinde görüyoruz” dedi.

Görüşmeden duyduğu memnuniyeti dile getiren Murat Koç isimli vatandaş Başkan Geylani’ye duyarlılığı ve ilgi alakasından dolayı teşekkür etti.
 

https://www.bitlishaber13.net/haberprint/baskan-geylani-cagri-merkezi-nde-vatandaslarin-sorunlarini-dinledi-13317.html