Başkan Geylani, özel çocukları ziyaret etti

Kategori: Tatvan - Tarih: 3 Aralık 2021 16:38
Başkan Geylani, özel çocukları ziyaret etti

Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani, özel gereksinimli çocukların eğitim gördüğü okul ve eğitim merkezlerini ziyaret etti.

Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani, sık sık özel gereksinimli çocukların eğitim gördüğü okul ve merkezleri ziyaret ederek, okul ve eğitim merkezlerinden bilgi alıyor.  Uygulama ve eğitim okullarını ziyaret ettikten sonra Tatvan Belediyesi Gençlik Meclisi tarafından Yaşam AVM'de gerçekleştirilen 'Empati Parkuru' etkinliğine katıldı.

Çağlayan Mahallesi'nde bulunan Özel Eğitim ve Uygulama Okulu ile Kültür Mahallesi'nde bulunan Sevgi ve Mavi Işık Özel Eğitim ve Uygulama okullarında özel gereksinimli çocuklar ile bir araya gelen Başkan Geylani şu açıklamalarda bulundu. "Periyodik zamanlarda özel gereksinimli çocuklarımızı gerek eğitim gördükleri uygulama okullarında gerekse evlerinde ziyaret ediyoruz. Bu ziyaretlerde kardeşlerimizin hal hatırını sorma fırsatı buluyoruz, yöneticilerimizle eğitim ve uygulama okullarımızın ihtiyaçlarını giderme noktasında istişarede bulunyoruz. Yine Gençlik Meclisi'miz tarafından düzenlenen empati parkurunu ziyaret ettik. Güzel bir farkındalık etkinliği oldu" dedi.

Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani, tek tek bütün çocuklarla ilgilenerek getirdiği hediye ve ikramları dağıttı.

 

https://www.bitlishaber13.net/haberprint/baskan-geylani--ozel-cocuklari-ziyaret-etti-2-24616.html