Başkan Geylani, Esentepe Mahallesi Sakinleriyle Bir Araya Geldi

Kategori: Tatvan - Tarih: 23 Ağustos 2019 01:35
Başkan Geylani, Esentepe Mahallesi Sakinleriyle Bir Araya Geldi

Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani, mahalle toplantıları kapsamında ikinci toplantısını Esentepe Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.

Esentepe Mahallesi Taziye Evinde gerçekleşen toplantıya çok sayıda mahalle sakini katıldı. Karşılıklı fikir alış verişi şeklinde geçen toplantıda söz alan mahalle sakinlerinin talep, istek ve önerilerini sundular. Belediye Başkanı Geylani, mahalle ile ilgili sorunların hızlı ve kalıcı bir şekilde çözümü için birim amirlerine talimatlar verdi.

Toplantı öncesi Esentepe Mahallesi’nde incelemelerde bulunan Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani, yapılan ve yapılacak çalışmalar hakkında mahalle sakinlerine bilgi vererek Esentepe mahallesinde var olan sorunları yerinde tespit etmek amacıyla gerçekleşen toplantının verimli ve faydalı geçtiğini söyledi. 
Mahalle muhtarı ve mahalle sakinlerinin görüş ve önerilerini de dinleyen Başkan Geylani, “Seçim çalışmaları kapsamında yaptıkları ziyaretlerde düzenli olarak her mahallede toplantılar düzenleyeceğimizi söylemiştik. Bu kapsamda ilk toplantımıza Cumhuriyet Mahallesinde başlamıştık. Bugün ise Esentepe mahallemizdeyiz. Daha önce hiç yapılmamışı deniyoruz ve halkımızla birlikte sorun tespit edip, hizmetleri belirliyoruz. Şehir genelinde bir standarda ulaşmayı hedefliyoruz. Bir mahallemizde gelişme adına ne yapılıyorsa diğer mahallemiz için de bunu istiyoruz ve yapacağız.

Hizmetleri birbirinden ayırmak mümkün değil. Bu kapsamda Tatvan’da tüm mahallelerde halkımız ile buluşacağız. Onların görüş ve önerilerinin hizmetlere katkı vermesini sağlayacağız. Bu mahallenin sorunlarını biliyoruz. Bu sorunların giderilmesi için talimatları birim amirlerimize ilettik. İnşallah çok kısa süre içerisinde çalışmalara başlayacaklar. Alt yapısı biten sokaklarda kısa sürede kilit parke çalışmalarına başlıyoruz. Uzun yıllardır hizmetten mahrum kalan sokaklarımıza inşallah hakettiği hizmetleri getireceğiz. Arkadaşlarımıza da bu konuda talimatı verdik. Gerekli çalışmaları yapacaklar’ dedi.

Toplantıya Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani, Başkan Yardımcısı Fahrettin Korkmaz ve birim amirleri, mahalle muhtarı ve çok sayıda mahalle sakini katıldı.
 

https://www.bitlishaber13.net/haberprint/baskan-geylani--esentepe-mahallesi-sakinleriyle-bir-araya-geldi-12940.html