Başkan Çetinsoy'dan Üniversite öğrencilerine yardım

Kategori: Güroymak - Tarih: 25 Ocak 2016 16:06
Başkan Çetinsoy'dan Üniversite öğrencilerine yardım

Üniversiteli öğrencilerin maddi yardım taleplerini olumlu karşılayan Belediye Başkanı İlhan Çetinsoy, bu hafta içerisinde evraklarını tamamlayan öğrencilere gereken yardımın yapılacağını belirtti.

Günkırı Beldesinde ikamet eden üniversiteli öğrenciler, belediye başkanı İlhan Çetinsoy’u makamında ziyaret ederek, hem maddi yardım talebinde bulundular hem de beldede olmasını istedikleri hizmet taleplerini dile getirdiler.

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette öğrencilerin maddi yardım taleplerinin makul bulduğunu ve bu konuda gereken yardımı yapacağını belirten başkan Çetinsoy, “Üniversiteli öğrencilerimizin bizleri ziyaret ederek,  gerek kendileriyle ilgili gerekse beldemizle ilgili taleplerini dile getirmeleri çok anlamlı buluyoruz. İmkanlarımız dahilinde geçen sene öğrencilerimize gereken maddi desteği sağlamıştık. Bu sene de öğrencilerimizin bu makul taleplerini olumlu karşılayacağız ve gereken maddi desteği vereceğiz” dedi.

Beldede ikamet eden ve farklı üniversitelerde okuyan öğrencilerin 27.01.2016 Çarşamba Gününe kadar aşağıda yazılı evraklarla belediyedeki ilgili birime başvurmaları gerekir.

İSTENİLEN EVRAKLAR:
-Talep Dilekçesi
-Öğrenci Belgesi
-Kimlik Fotokopisi
-Banka Hesap Numarası

https://www.bitlishaber13.net/haberprint/baskan-cetinsoy-dan-universite-ogrencilerine-yardim-7374.html