Başkan Aksoy Ramazan Bayramı Mesajı Yayınladı

Kategori: Tatvan - Tarih: 16 Temmuz 2015 20:26
Başkan Aksoy Ramazan Bayramı Mesajı Yayınladı

Tatvan Belediye Başkanı Fettah Aksoy, Ramazan Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

Yayınladığı mesajda tüm İslam Alemi’nin bayramını kutlayan Başkan Aksoy, Ramazan ayını geride bırakmanın hüznünü ve Ramazan Bayramını karşılamanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.
 
Başkan Aksoy “Millet olarak toplumsal dayanışmanın ön plana çıktığı Rahmet, Mağfiret ve Kurtuluş ayını geride bırakmanın hüznünü aynı zamanda sevginin ve hoşgörünün ifadesi olan Ramazan Bayramını karşılamanın mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz.
 
İçerisinde sayısız güzellikleri barındıran bayramlar insanları birbirine yakınlaştıran, kucaklaştıran ve toplumsal barışı pekiştiren çok anlamlı günlerdir. Karşılıklı sevgi, saygı, hoşgörü ve dayanışma duygularının arttığı bayramlar, birlik ve beraberliğimizi simgeleyen ortak değerlerimizin başında gelmektedir. İyilik ve güzelliklerin filizlendiği bayramlar, aynı zamanda millet olma şuuruna ermenin, bizleri bir arada tutan değerleri geliştirmenin vesilesidir.
 
Bayram sünneti devam ettirilirken, İslam Alemi’nin durumu da akıllardan çıkarılmamalı. Bizler, dünyanın birçok yerinde zülme uğrayan Müslümanların bu bayrama buruk gönülle giren her kardeşimizin hüznünü, acısını da yüreğimizde taşıyoruz. Bu nedenle mübarek Ramazan Bayramında dünyanın muhtelif yerlerinde zorda, darda ve sıkıntıda olan bütün kardeşlerimize dua ediyoruz.
 
Bu duygu ve düşüncelerle, başta Tatvanlı hemşerilerimin olmak üzere tüm İslam Aleminin Ramazan Bayramını tebrik ediyor, milletçe birlik ve beraberlik içinde daha nice bayramlara kavuşmayı, insanlığın barış, huzur ve saadet içerisinde olmasını Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum” ifadelerini kullandı. (Bu haber yoruma kapalıdır)

https://www.bitlishaber13.net/haberprint/baskan-aksoy-ramazan-bayrami-mesaji-yayinladi-6184.html