Başkan Aksoy, Yılın En Başarılı İlçe Belediye Başkanı Ödülüne Layık Görüldü

Kategori: Tatvan - Tarih: 1 Kasım 2016 14:11
Başkan Aksoy, Yılın En Başarılı İlçe Belediye Başkanı Ödülüne Layık Görüldü

Tatvan Belediye Başkanı Fettah Aksoy, Kamu Görevlileri ve Çalışanları Derneği (KAMU-DER) tarafından yılın en başarılı ilçe belediye başkanı ödülüne layık görüldü.

KAMU-DER tarafından Ankara Midas Otel’de 9'uncusu düzenlenen ödül törenine milletvekilleri, belediye başkanları, siyasi parti temsilcileri, iş adamları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile çok sayıda misafir katıldı. Birçok siyasetçi, iş adamı muhtar ve yayın sektörünün ödül aldığı törende Tatvan Belediye Başkanı Fettah Aksoy, yapmış olduğu yatırım ve hizmetlerden dolayı yılın en başarılı ilçe belediye başkanı ödülüne layık görüldü.
 
Layık görülen ödülün başarıların devamı için önemli olduğunu belirten Aksoy, ödülü Tatvan adına aldığını ifade etti.
 
Belediyeciliğin genel itibariyle hizmet olduğuna değinen Başkan Aksoy, "Belediyecilikte önceliğimiz hakkın rızası, halkın duasıdır. Belediyecilik genel itibariyle insanlara ve şehre hizmet etmektir. Taş taş üstüne koymak, yararlı eserler bırakmaktır. Halkın refah seviyesini arttırmaktır. Bizler, halkımızın bize tevdi ettiği görevimizi yaparken çalışmalarımızı uygun ve yerinde bulup bizleri ödülle şereflendiren KAMU-DER ailesine teşekkürlerimi iletiyorum. Bu ve benzeri ödüller başarıların devamı için önemlidir. Ödülü Tatvan halkı adına aldım. Bundan sonra da halkımız ile el ele verip Tatvan için daha önemli projeleri hayata geçireceğiz." dedi.

https://www.bitlishaber13.net/haberprint/baskan-aksoy--yilin-en-basarili-ilce-belediye-baskani-odulune-layik-goruldu-9235.html