Başkan adayı Geylani'nin Sevgi Yürüyüşü’nde vatandaşlar kaldırımlara sığmadı

Kategori: Bitlis Seçim - Tarih: 30 Mart 2019 19:35
Başkan adayı Geylani'nin Sevgi Yürüyüşü’nde vatandaşlar kaldırımlara sığmadı

AK Parti Tatvan Belediye Başkan Adayı Mehmet Emin Geylani, düzenlenen sevgi yürüyüşünde vatandaşlara çiçek dağıttı.

31 Mart Mahalli İdareler seçimlerine saatler kala düzenlenen 'Sevgi Yürüyüşü'ne yüzlerce insan katıldı. Esnaflara ve vatandaşlara gül dağıtılan yürüyüş Fazilet Camii'nden başlanarak Tatvan Yaşam AVM önünde teşekkür konuşması ile son buldu.

Tatvan Yaşam AVM önünde yapılan teşekkür konuşmasında AK Parti Tatvan Belediye Başkan Adayı Mehmet Emin Geylani, 'Yaklaşık 3 aydır bizimle kapı kapı dolaşan İlçe yönetimimizden tutun kadın kollarına, gençlik kollarına, sabahın erken saatlerinden gece geç saatlere kadar bizimle beraber yol yürüyen herkese teşekkür ederim' dedi.

Geylani sözlerinin devamında şunları söyledi, 'Yaptığımız projeler ile  Tatvan hak ettiği yere gelecek. Kültür Mahallesini, Urtabı, Sosyal Mahallesini, Esentepeyi kısaca Tatvan!ı bilmeyenler kalkmış bu şehri yönetmek istiyor. Bu seçim birilerini belediye başkanı yapma seçimi değil, bu seçim birilerine makam kazandırma seçimi değil bu seçim hatır gönül seçimi değil, bu seçim küskünlerin seçimi hiç değil. Bu seçim hepimizin seçimi. Bu seçim çocuklarımızın geleceğinin seçimi. Bu konuda herkesin desteğine ve duasına ihtiyacımız var' dedi.

Geylani sözlerinin sonunda, 'Proje üretemeyenler bu memlekete hiç bir şey katamazlar. Allah'a şükür biz Tatvan için çok güzel ve yerinde projeler hazırladık. Bu projelerimizin altında benim imzam var, milletvekillerimizin imzası var, en önemlisi bu projelerimizin altında dünya liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'ın imzası var. Biz bu projelerin hepsini Allah'ın izniyle yapacağız' dedi.

Ak Parti Belediye Başkan adayı Geylani'nin konuşmasından sonra milletvekilleri Cemal Taşar ve Vahit Kiler, açıklanan bütün projelerin sonuna kadar arkasında duracaklarını belirtti. 

Sevgi Yürüyüşüne AK Parti Bitlis Milletvekili Cemal Taşar ve Vahit Kiler, AK Parti İl Başkanı Engin Günceoğlu, AK PArti Tatvan İlçe Başkanı Cemil Sayılgan, Teşikilat üyeleri ve yüzlerce vatandaş katıldı.


 
Kaynak : Adversiting

https://www.bitlishaber13.net/haberprint/baskan-adayi-geylani-nin-sevgi-yuruyusu-nde-vatandaslar-kaldirimlara-sigmadi-12497.html