Bakan Yardımcısı Baş Ahlat Ziyaretinde

Kategori: Ahlat - Tarih: 27 Haziran 2014 19:35
Bakan Yardımcısı Baş Ahlat Ziyaretinde

Bakan Yardımcısı Baş’In Ahlat Ziyareti

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakan Yardımcısı Yahya Baş, Anadolu’nun Orhun Abideleri olarak nitelendirilen Ahlat Selçuklu Mezarlığında incelemelerde bulundu.

Bakan Yardımcısı Yahya Baş ve beraberindeki heyet, Ahlat ilçesine geldi. İlçede incelemelerde bulunan Baş, Ahlat Belediyesini ziyaret ederek Belediye Başkanı A.Mümtaz Çoban’dan ilçedeki çalışmalar hakkında bilgi aldı. Ahlat Belediye Başkanlığı hizmet binası önünde belediye personelleri tarafından karşılanan Bakan yardımcısı Baş’ı, Başkan Çoban makamında ağırladı. Burada ilçede yapılan çalışmalar hakkında Bakan Baş’ı bilgilendiren Çoban, ilçedeki yatırımların yanı sıra deniz otobüsü seferleriyle ilgili olarak ta destek beklediklerini söyledi. Ardından kısa bir değerlendirme yapan Baş ise, yapmış oldukları çalışmaları yerinde görmek ve incelemek için bölgeye geldiklerini ifade edere, “Çok güzel çalışmalar yapıldığına da şahit olduk. Başta karayolu olmak üzere hükümetimizin ve bakanlığımızın yapmış olduğu çalışmalar son derece güzel. Hatta ülkemizin birçok yerinden de ileridedir. Tabi ki eksiklikler de var. Bunlarda tamamlaya çalışılıyor. Almış olduğumuz sunumda da inceleyeceğiz. Elimizden gelen gayreti program ve zaman içerisinde çözeceğiz” dedi.
Daha sonra Ahlat Belediye Başkanı A.Mümtaz Çoban tarafından Bakan Yardımcısı Baş’ a Ahlat Bastonu hediye edildi. Ardından Ahlat Selçuklu Mezarlığı’nı ziyaret eden Bakan Yardımcısı Baş, beraberindeki heyetle birlikte Tatvan’a gitti.

İlçedeki ziyaretinde Bakan Yardımcısı Baş’a, Ahlat Kaymakamı Osman Dölek ve Ahlat Belediye Başkanı A.Mümtaz Çoban eşlik ettiler.

https://www.bitlishaber13.net/haberprint/bakan-yardimcisi-bas-ahlat-ziyaretinde-3448.html