AssisTT’ten Bitlis’teki 22 okula 200 bilgisayar

Kategori: Eğitim - Tarih: 26 Haziran 2021 11:55
AssisTT’ten Bitlis’teki 22 okula 200 bilgisayar

Türk Telekom’un müşteri deneyimi şirketi AssisTT, bilgisayara ulaşamayan çocuklar için harekete geçti. Bitlis Tatvan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile irtibata geçen AssisTT, bölgedeki 22 farklı okuldaki bilgisayar sınıflarına 200 adet masaüstü bilgisayar bağışı ile okulların teknolojik alt yapısına destek verdi.

AssisTT, Bitlis Tatvan ilçesinde okulların teknolojik altyapılarını güçlendirmek amacıyla Bitlis Tatvan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile iş birliği gerçekleştirdi. Bölgedeki ilçe milli eğitim müdürlüğü ile birlikte çalışan müşteri deneyimi şirketi AssisTT, Bitlis Tatvan’da, 22 farklı okulun bilgisayar sınıflarına 200 adet masaüstü bilgisayar bağışında bulunarak öğrencileri teknoloji ile buluşturdu.

AssisTT Hakkkında

Kasım 2007’de yüzde yüz Türk Telekom iştiraki olarak kurulan AssisTT; satış-pazarlama, yüz yüze hizmet, sosyal medya yönetimi ve gelir yönetimi alanlarında çok kanallı müşteri deneyimi çözümleri sunmaktadır. Türkiye genelinde 14 bine yakın çalışanıyla hizmet veren AssisTT, telekomünikasyon sektöründeki deneyiminin yanı sıra, sektörlere özel teknolojik çözümleriyle müşterilerine katma değer yaratarak eşsiz bir deneyim yaşatmayı hedeflemektedir.

 

https://www.bitlishaber13.net/haberprint/assistt-ten-bitlis-teki-22-okula-200-bilgisayar-24468.html