ASKON Bitlis Şube Yönetimi İl Emniyet Müdürlüğüne ziyaret

Kategori: Bitlis - Tarih: 30 Aralık 2016 00:11
ASKON Bitlis Şube Yönetimi İl Emniyet Müdürlüğüne ziyaret

ASKON Bitlis Şube Yönetimi İstanbul Beşiktaş’ta gerçekleşen terör olaylarında dolayı Bitlis İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya’ya taziye ziyaretlerinde bulundu.

Ziyaret esnasında Bitlis’te artan uyuşturucu olayları hakkında Bitlis İl Emniyet Müdürlüğünce yapılan çalışmalar ile ilgili bilgiler alan heyet, İl ve ilçelerin şehir içi trafik sorunlarını da dile getirdi. Sorunlarla ilgili çözüm yolunda taleplerde bulunuldu.

İl Emniyet Müdürü Kaya, uyuşturucu konusunda geniş ve kapsamlı bilgiler aktardı. Bu konu kapsamında yalnızca emniyetin değil, bütün toplumun elinden geleni yapması gerektiğini, emniyet birimlerinin asli görevi olmadığını dile getiren Kaya, kendilerine düşen görevi yerine getirdiklerini söyledi.

Şehir içi trafik ile ilgili çalışmanın valilikle beraber yürütüldüğünü, öncelikle Bitlis merkezden anayol üzeri ücretli park sistemi getirileceği ve bununla şehir trafiğinin rahatlatılacağını aktaran Kaya, son olarak terör olaylarının Bitlis Emniyeti olarak üstün birer başarı örneği gösterdiklerini sözlerine ekledi.

Kaya, son olarak, terör olayları gerçekleşmeden olaylara hızlı ve çözüm odaklı müdahale edildiğini dile getirdi.

 

https://www.bitlishaber13.net/haberprint/askon-bitlis-sube-yonetimi-il-emniyet-mudurlugune-ziyaret-9591.html