Antalya Gece Hayatı

Kategori: Kültür Sanat - Tarih: 26 Ocak 2017 16:39
Antalya Gece Hayatı

Türkiye’nin yanı sıra Avrupa'nın da turistik ve gözde şehirlerinden biri olan Antalya, tabiat güzelliklerinin yanı sıra limitsiz eğlence dünyasıyla da her yıl onbinlerce misafir ağırlamayı sürdürüyor.

Özellikle Rus seyahatçilerin de bi numaralı tatil adresi diyebileceğimiz Antalya'da herkes için eğlence imkanı bulmak mümkün! Sabahın ilk ışıklarına kadar müzik ve dansın devam ettiği gece kulüpleri, canlı müzik severlere yönelik düzenlenen konserler veya ıklım tıklım dolan rock mekanlarıyla her zevke uygun bir etkinliği Antalya’da bulmak mümkün.
 
Geçtiğimiz yaz aylarında Türkiye’de yaşan tatsız olaylara rağmen 1 milyona yakının yabancı olduğu toplam 2.2 milyon turistin ziyaret ettiği Antalya, Avrupa’nın gözde diğer duraklarını kıskandıran nitelikte bir güzellik vaadediyor! Her geçen gün artmakta olan eğlence ve konaklama imkanları sayesinde, Antalya'nın kalitesinin artmaya devam edeceği tahmin ediliyor. Yerli ve yabancı turistler için hazırlanan erken rezervasyon fırsatları ile Antalya'da tatil yapmak oldukça cazip bir seçenek olarak dikkat çekmekte!
 
Eğlencenin Merkezleri Kemer ve Alanya!
 
Özellikle Haziran, Temmuz ve Ağustos aylarında yerli ve yabancı turistlerle dolup talab Antalya'da şehir merkezinden sonra en yoğun olan bölgeler; Kemer, Alanya, Side ve Kaş olarak sıralanıyor. Bunların içerisinde Kemer ve Alanya hızlı gece hayatıyla göze çarpıyor.. SunExpress ile kolayca ulaşabileceğiniz Antalya Havalimanı sonrasında 1,5 - 2 saatlik bir kara yolculuğu sornası şehrin gözde lokasyonlarına ulaşmak mümkün.
 
Alanya, Kemer ve Side bölgeleri, dünyaca ünlü 5 yıldızlı otellerle dolu! Buradaki 5 yıldızlı otellerin özellikle yabancı turistlere yönelik ucuz fiyatları, Antalya'nın yaz aylarında yabancılar tarafından yoğun bir şekilde tercih edilmesini sağlıyor. Euro’nun Türk Lirası’na olan üstünlüğü de göz önüne alındığında, şehrin ziyaretçilerinin artması 2017 ile ilgili beklentiler arasında.
 
Bir bölgenin yabancı turistlerle dolması elbette eğlence dünyasını da beraberinde getiriyor! 5 yıldızlı otellerin kendi içlerinde gece kulüpleri bulunsa da merkezlerdeki eğlence alanları daha sık tercih ediliyor. Kemer bölgesinde bulunan Aura Club, Club Inferno, Moonlight Arena, Monte Cristo Disco ve Jest Disco; en gözde mekanlar olarak dikkat çekiyor! Kemer merkezde bulunan gece kulüpleri ise turistler için adeta bir cennet! Daha elit bir kesime hitap eden Inferno, gece yarısında oldukça kalabalık bir hal almasına rağmen, erken saatlerde kokteyl eşliğinde keyifli sohbetler gerçekleştirebilmek için doğru bir seçim gibi gözüküyor.

Alanya bölgesinde ise Club Hollywood Alanya, Queens Garden, Havana Club, Las Vegas Alanya,  Auditorium Club ve Sunflower Bar oldukça popüler. Yaz döneminde nerdeyse her gece turistlerle dolan bu gece kulüplerinde günün ilk saatlerine kadar eğlenmek mümkün!
 

 
Kaynak : advertising

https://www.bitlishaber13.net/haberprint/antalya-gece-hayati-9740.html