Anadolu Gençlik Derneği Bitlis Şubesinden açıklama

Kategori: Güncel - Tarih: 8 Eylül 2017 00:17
Anadolu Gençlik Derneği Bitlis Şubesinden açıklama

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Bitlis şubesi başkan yardımcısı Cezmi Karasu Kurban etlerini ihtiyaç sahiplerine ulaştırdıklarını belirtti.

AGD ve MGV Bitlis şubesi  başkan yardımcısı Cezmi Karasu, her yıl olduğu gibi bu yılda  yardımseverlerin göndermiş olduğu  Kurban organizasyonun gerçekleştirildiğini, bu sayede kurban paylarının öğrencilere, fakir fukaraya mahalle temsilcilerimiz ve gönüllüllerimiz ile birlikte 125 aileye ve ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldığını belirtti. 

Karasu konuşmasında, Bu bayramda Myanmar, Burma ve  Arakanda ki müslümanlara yapılan zülüm ile buruk geçtiğini, Budistlerin ve ülke  yönetimindeki idareciler batının ve siyonizim gödümünde hareket ettiklerini söyledi. Avrupa’da ki hayır sahibi Müslüman kardeşlerinin Bitlis’te ki Müslümanlara selamlarını getirdiğini ve ancak Müslümanların kardeş olabileceğini, dünya barışı için İslami Görüş (Milli Görüş) kardeşliğinin bir an önce birlik ve beraberliğin sağlanmasının dünyada ki akan kanın, zulmün bitmesi için ihtiyaç olduğunu söyledi.

 

https://www.bitlishaber13.net/haberprint/anadolu-genclik-dernegi-bitlis-subesinden-aciklama-10688.html