Altın Kalem Ödüllü Bitlis'li Mahsenem Yazal Bitlis'te kitap tanıtımını yapacak

Kategori: Güncel - Tarih: 21 Haziran 2018 22:55
Altın Kalem Ödüllü Bitlis'li Mahsenem Yazal Bitlis'te kitap tanıtımını yapacak

İzmir'de yaşayan ve emekli olan Bitlis'li Mahsenem Yazal "Yarınlar Dünde Kaldı" adlı roman kitabının tanıtımı için Bitlis'te olacak.

Konuyla ilgili Bitlis Haber13'e konuşan yazar Mahsenem Yazal babasının görevi gereği Bitlis'ten ayrıldığını söyledi. Yazar Yazal açıklamasında, 1953 Bitlis doğumlu olup, çocukluğum vede genç kızlığım babamın görevi gereği Anadolu'nun çeşitli kasabalarında geçti. 40 yıldır İzmir de oturuyorum iki oğul ve iki torun sahibi emekli yaşama karşı dik duran bir  kişiliğe  sahibim.

İstediğim tahsili  ailem bana sağlamamış olsalar da yazma aşkı vede  ilk romanımla altın kalem ödülü almam hayatın bana güzel bir armağanı diye düşünüyorum, gururluyum  ve bu güzel duygularımı doğup büyüyemediğim memleketimin  insanı  okuyucusuyla kitap evlerinin raflarında paylaşmak  isterim.

Yarınlar dünde kaldı romanım bu kasabaların birinde geçen  dolu  dizgin bir dönem romanıdır ve benim yaşamımdan kesitlerdir.  

Bir çocuk bir genç kız ve  fikirler çerçevesinde ön yargıyla yitip gidenler, düşündürücü engelleyici sevmesi mezhep açısından suç, severek okunan akıcı bir roman.

Biz yeni yazarlara artık  bu ülkede  tapuları kırıp bir  fırsat penceresi açılması en büyük arzum dedi.

 
Kaynak : Bitlis Haber13 / Haber Merkezi

https://www.bitlishaber13.net/haberprint/altin-kalem-odullu-bitlis-li-mahsenem-yazal-bitlis-te-kitap-tanitimini-yapacak-11563.html