AKP İşten Çıkardı Haberine Yalanlama

Kategori: Hizan - Tarih: 29 Mart 2014 18:13
AKP İşten Çıkardı Haberine Yalanlama

Hizan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde sekreter olarak görev yapan Hülya Korkmaz'ın, "AK Parti Bitlis milletvekillerince sekreterlik görevinden alındığı" iddiasıyla ilgili basında yer alan haberlerin gerçeği yansıtmadığı bildirildi.

Korkmaz, gazetecilere yaptığı açıklamada, hakkında basında çıkan haberin gerçeği yansıtmadığını söyledi.
 
Ailevi nedenlerden ötürü 2 hafta izin kullandığını belirten Korkmaz, "İşten çıkarılma gibi bir durumum yok. Sadece babam ve vekiller arasında yaşanan tartışmadan bir gün sonra izne ayrıldım. Söz konusu iddialar ve hakkımda basında çıkan haberler gerçeği yansıtmamakta" dedi.
 
İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada ise kurumda geçici işçi olarak çalışan Hülya Korkmaz'ın babası Halil Korkmaz'ın, bir haber sitesinde yer alan iddialarının, gerçekle bağdaşmayıp tamamen asılsız, iftira ve karalamalardan ibaret olduğu belirtildi.
 
Açıklamada, şunlara yer verildi:
 
"Kamuoyunu aydınlatmak açısından bu habere karşı cevap ve düzeltme zaruriyeti hasıl olduğu gibi, bu haberden dolayı haberde ismi yer alarak hedef gösterildiği için İlçe Milli Eğitim Müdürü Abit Arvas'ın her türlü dava ve talep haklarını saklı tutarak, kamuoyunu doğru bir şekilde aydınlatmak gerekmiştir. İddia edildiği gibi Bitlis Milletvekili Vahit Kiler, söz konusu Hülya Korkmaz ile ilgili işten çıkarma talimatı vermemiştir. Böyle bir durum söz konusu değildir. Adı geçen kişi işten çıkarılmamış olup, işine devam etmektedir."

https://www.bitlishaber13.net/haberprint/akp-isten-cikardi-haberine-yalanlama-2616.html