AK Parti Tatvan Adayı Geylani Proje Tanıtım Toplantısını Gerçekleştirdi

Kategori: Bitlis Seçim - Tarih: 12 Mart 2019 10:09
AK Parti Tatvan Adayı Geylani Proje Tanıtım Toplantısını Gerçekleştirdi

AK Parti Tatvan Belediye Başkan Adayı Mehmet Emin Geylani’nin ‘Hizmet Bereket Getirir Proje Tanıtım Toplantısı’ binlerce vatandaşın katılımıyla Fuar Sergi ve Kongre Binası’nda gerçekleştirildi.

İstihdam Projeleri, Turizm-Çevre-Spor Projeleri, Kültür-Sanat-Eğitim Projeleri ve Sosyal Projeler ile 4 başlık altında vatandaşlara yapılan proje sunumu ile Tatvan’a büyük bir dönüşüm ve gelişim yaşatmayı belirten AK Parti Tatvan Belediye Başkan Adayı Mehmet Emin Geylani, Tatvan’ı huzurlu, istikrarlı ve marka bir şehir haline getireceklerini belirtti. Salonlara sığmayan vatandaşlar programı ayakta takip etti.

‘Tatvan’ımıza Yeni Bir Vizyon ve Çehre Kazandıracağız’

Başkan Adayı Geylani, ‘Hepimizin de bildiği gibi AK Parti bir hizmet harekâtıdır.  İktidara geldikten sonra ülkemiz büyük bir dar boğazdan kurtulmuş, Yapılan hizmetler ile Türkiye Dünya’da söz sahibi ülkeler arasına girmiştir. Gençlik kollarından bugün belediye başkanlığı adaylığına kadar yıllardır aktif bir şekilde bu hizmet hareketinde görev almak benim için bir onur kaynağıdır. Tatvan için bu güne kadar sürekli çalışmalarımız oldu. Tatvan’ı nasıl daha huzurlu, istikrarlı nasıl marka şehir haline getiririz diye araştırmalar yaptık. Allah’ın izniyle bugün Tatvan’ımıza yeni bir vizyon ve çehre kazandırmak İçin hazırladığımız Projelerimizi halkımıza sunuyoruz’ dedi.

‘Yaklaşık 1 buçuk Aydır İşinin Uzmanı Arkadaşlarımız İle Projeler Hazırladık’

Tatvan halkının herşeyin en güzeline ve iyisine layık olduğunu belirten Geylani sözlerini şöyle sürdürdü. ’20 tanesi ana proje olmak üzere toplamda 55 proje açıklayacağımız bu toplantıda bu güzel atmosferi görmek, bize layık görülen görevin ne kadar büyük olduğunu bir kez daha gösterdi. Yaklaşık 1 buçuk aydır işinin uzmanı arkadaşlarımız ile projeler hazırladık. Bu projeler ile Tatvan hem ilimizin hem de bölgenin parlayan yıldızı olacak’ dedi.

Herkesin Gönlüne Dokunan Projeler Ürettik

Sanayi, Lojistik, Turizm, Tarım, Eğitim, Yenilenebilir Enerji Kaynakları, Sosyal ve Hizmete Yönelik çalışmalar ile 7’den 70’e herkese ve her kesimin gönlüne dokunacaklarını ifade eden Mehmet Emin Geylani,  ‘Devam eden alt yapı çalışmalarımızı hızlandırarak denetimli bir şekilde tamamlayacağız. Özellikle mahallelerimizde cadde ve sokak yollarını göreve gelir gelmez gerek onararak gerekse yenileyerek halkımızın bu konuda yaşadığı sıkıntıları gidereceğiz. Doğal gaz’ı Tatvan’ın en ücra noktalarına kadar götürerek herkesin faydalanmasını sağlayacağız. ‘Şehir Trafiği Eylem Planı’ ile çevre yolumuz tamamlanana kadar şehir trafiğinde yaşanan yoğunluğu gidererek halkımızın rahat nefes almasını sağlayacağız. Devam eden diğer projeleri tamamlayacağız’ diye sözlerini tamamladı.

‘Tatvan Halkına Büyük Müjde’

Milletvekilleri yaptığı konuşmada Tatvan’da eski devlet hastanesini onarım, güçlendirme ve restorasyon ile yeniden halkın hizmetine sunacaklarını belirtti. Bilindiği üzere Tatvan 400 yataklı Devlet Hastanesi projesi ile eski hastaneler atıl duruma düşmüştü. Halkın istekleri doğrultusunda Tatvan devlet hastanesinin projesi ve ödeneği tamamlanarak önümüzdeki günlerde ihale sürecine gireceği ifade edildi.

AK Parti Tatvan Belediye Başkan Adayı Mehmet Emin Geylani yaptığı konuşmadan sonra projelerini sine vizyon eşliğinde halka açıkladı.

Programa AK Parti Bitlis Milletvekilleri Cemal Taşar ve Vahit Kiler, AK Parti Bitlis İl Başkanı Engin Günceoğlu, AK Parti Tatvan İlçe Başkanı Cemil Sayılgan, AK Parti Tatvan Gençlik Kolları Başkanı ve Kadın Kolları Başkanı, AK Parti il ve ilçe teşkilat mensupları, oda ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve binlerce sayıda davetli katıldı.



 

https://www.bitlishaber13.net/haberprint/ak-parti-tatvan-adayi-geylani-proje-tanitim-toplantisini-gerceklestirdi-12433.html