AK Parti'nin 5 İlçe Başkanı İstifa Etti

Kategori: Güroymak - Tarih: 10 Haziran 2014 21:17
AK Parti'nin 5 İlçe Başkanı İstifa Etti

Bitlis'te AK Parti'de genel merkezin talebi doğrultusunda 5 ilçe başkanı ve yönetim kurulu istifa etti.

Bitlis’te 30 Mart yerel seçimlerinde merkez başta olmak üzere ilçelerini BDP’ye kaptıran AK Parti’de genel merkezin talebi doğrultusunda 5 ilçe başkanı ve yönetim kurulu istifa etti.

DİLEKÇELER SUNULDU

Ak Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı'nın istifa talebi doğrultusunda Hizan, Mutki, Güroymak, Ahlat ve Adilcevaz ilçe teşkilatlarının başkanları ve ilçe yönetimi istifalarını sundu.

İL BAŞKANI KADİRİOĞLU DOĞRULADI

İstifaları doğrulayan Ak Parti Bitlis İl Başkanı Fatih Kadirioğlu, "Genel Merkez Teşkilat Başkanlığımızın talebi doğrultusunda Hizan, Mutki, Güroymak, Ahlat ve Adilcevaz ilçe teşkilatlarının istifası istendi. Adilcevaz’ın da yine istifası istendi, ancak orada başkanlık değişimi olmayacak. Yeniden yönetim kurulacak. Diğer yerlerde ise komple bir değişim yeni bir revizyon yapılacak. Aday adayları ilçe başkanlıkları için müracaatlara başladılar. İlde koordinatör milletvekilimiz başkanlığında bir mülakat yapılacak. Sonra da başkan adayları içinden seçilecek 3 aday Ankara’ya çağrılacak. Oradaki mülakattan sonra nihai karar verilecek." açıklamasını yaptı.

https://www.bitlishaber13.net/haberprint/ak-parti-nin-5-ilce-baskani-istifa-etti-3320.html