AK Parti Bitlis Milletvekili Cemal Taşar’dan açıklamalar

Kategori: Bitlis Seçim - Tarih: 5 Mart 2019 22:40
AK Parti Bitlis Milletvekili Cemal Taşar’dan açıklamalar

Seçim çalışmaları yürüten AK Parti tarafından, kanaat önderleri ve sivil toplum kuruluşları ile vatandaşlar için, Tatvan’da toplantı program düzenlendi.

Tatvan’da özel bir restaurantta düzenlenen programda, AK Parti Bitlis Milletvekilleri Cemal Taşar ile Vahit Kiler ve AK Parti Bitlis İl Başkanı Engin Günceoğlu ile birlikte katılan AK Parti Tatvan Belediye Başkan Adayı Mehmet Emin Geylani, kısa bir konuşma yaparak, sorumluluklarının her zaman bilincinde olduklarını ifade etti ve "Biz belediye olarak asli görevlerimizi unutmuyoruz hiçbir zaman. Nasip olursa 5 yıl sonra çok farklı bir Tatvan göreceğiz, İnşallah" dedi.

Tatvan Belediyesi’nin AK Parti yönetiminde olmadığı dönemlerde ilçeden huzursuzlukların yaşandığını hatırlatan AK Parti Bitlis İl Başkanı Engin Günceoğlu da, yaptığı konuşmasında şunları söyledi.

"2009 – 2014 yılları arasında maalesef Tatvan’ın girdiği hali unutmuyoruz. Tatvan ticari canlılığını, huzurunu, her şeyini kaybetmişti. Ta ki biz tekrar belediyeyi devraldığımız zamana kadar. Biz tekrar o huzursuzluğu yaşamak istemiyoruz, çoluk çocuğumuzun geleceğinin sağlam olacağı bir Tatvan’ın emin ellerde olmasını istiyoruz. 1 Nisan gününden sonra iş yerimizden çıktığımız zaman biri kolumuza takılıp, ‘sana şu haracı kesmişiz, gel öde’ demesin."

Kiler, ‘16 Yılda 12 milyar lira yatırım getirdik’
2002 yılından bu yana geldikleri her seçimde halktan büyük destek bulduklarını ifade eden AK Parti Bitlis Milletvekili Vahit Kiler ise, "Son 16 yılda AK Parti iktidarı boyunca bu şehre 12 milyar lira yatırım getirdik. Yollarımızı yaptık, hastanelerimizi, okullarımızı, üniversitemizi, fakültelerimizi, polis okulumuzu yaptık ve sayamayacağımız çok sayıda projeleri hayata geçirdik" şeklinde konuştu.


Cemal Taşar, ‘ortalıkta dolanan o dedikoduların hepsi uydurma, iftiradır, fitne ve yalandır’

Tatvan’a bir sevda borcu olduklarını ve hizmet etmek adına yola çıktıklarını kaydeden AK Parti Bitlis Milletvekili Cemal Taşar da, şöyle konuştu;

"Tatvanlı kardeşlerimiz bizi bilir, biz Tatvan’ı biliriz. Her şeyden önce Tatvan’ı yaşanabilir bir yer haline getirmemiz lazım. Bu nedenle önce huzur ortamı diyoruz. Ayın 25 gününde yürüyüş, toplantı, lastik yakma, kepenk kapatma istemiyoruz. Tatvanlı kardeşlerimizin, esnaflarımızın sabah evden çıktıklarından, akşam eve gidişlerine kadar ailelerinin, çocuklarının kaygı içinde yaşamalarını istemiyoruz. Ayrıca şu konuya bir açıklık getirmek istiyorum. Son zamanlarda ortalıkta bir fitne, fesatlık dolanıyor. Vay efendim şu aile için şunlar düşünülmüş, bu aile için şunlar söylenmiş ve benzeri dedikodular. Çok değerli Tatvanlı kardeşlerim, ortalıkta dolanan o dedikoduların hepsi uydurma, iftiradır, fitne ve yalandır. Ben Tatvan’daki herkesi çok seviyorum ve ilimizdeki ve ilçemizdeki herkese eşit mesafedeyim. Gücü yetmeyen, proje üretemeyen, bu memlekete hizmet için yarışa giremeyenler kahve köşelerinde fitne ve fesatlığa başlamışlar. Sağduyulu ve çok değerli Tatvanlı kardeşlerim, ne olur bu tür şeyleri elinizin tersiyle itin. Gerek şimdi ve gerekse akşam, başımızı yastığa koyduğumuzda şöyle bir düşünelim, bu gelip bizi kandırmaya çalışanlar bize ne vaat ediyor, bize ne söylüyor. Maddi veya manevi Tatvan’a verecekleri bir şey var mı? Var var, çoluk çocuğumuzu dağa çıkartmak. Tatvan’ın huzurunu bozmak, esnafımızın kepenini indirmek, huzursuzluk, bunlardan başka hiçbir şey yok. Biz ise Tatvanlı kardeşlerimize gül bahçesinde gül uzatmak istiyoruz."

Çok sayıda katılımın sağlandığı toplantı sonrası, Cumhuriyet Caddesi üzerindeki AK Parti Tatvan Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışı gerçekleştirildi ve çarşı merkezinde esnaf ziyaretleri yapıldı.

 

https://www.bitlishaber13.net/haberprint/ak-parti-bitlis-milletvekili-cemal-tasar-dan-aciklamalar-12411.html