Ak Parti Bitlis Milletvekili aday adayı Yıldırım’dan ilçe teşkilatlarına ziyaret

Kategori: Bitlis Seçim - Tarih: 2 Mayıs 2018 21:16
Ak Parti Bitlis Milletvekili aday adayı Yıldırım’dan ilçe teşkilatlarına ziyaret

Ak Parti Bitlis Milletvekili aday adayı Yıldırım’dan Mutki ve Tatvan ilçe teşkilatlarına ziyarette bulundu.

24 Haziran’da gerçekleştirilecek genel seçimleri öncesi AK Parti’den Bitlis’ten Milletvekili Aday Adaylığını açıklayan Emrullah Yıldırım AK Parti Tatvan ve Mutki Teşkilatına ziyaret gerçekleştirerek İlçe yönetim kurulu üyeleriyle birlikte istişarede bulundu.

Ak Parti Bitlis Milletvekili aday adayı Yıldırım AK Parti Mutki İlçe teşkilatına ziyaret gerçekleştirdi. Yıldırım, AK Parti Mutki İlçe Başkanı Ali Akın ve partililerle seçim süresi ve çalışmaları hakkında istişarede bulundu. 24 Haziran’da yapılacak olan erken seçimlerin önemine vurgu yapan AK Parti Bitlis Milletvekili aday adayı Emrullah Yıldırım, kutlu davada görev verilse de verilmese de partisinin bir neferi olarak 24 Haziran’a kadar gece gündüz demeden çalışacağını söyledi. Ak Parti Mutki İlçe Başkanı Ali Akın ise Yıldırım’a aday adaylığının hayırlı olmasını dileyerek çalışmalarında başarılar diledi.

HİZMET İÇİN YOLA ÇIKTIM

AK Parti Tatvan İlçe Teşkilatı Başkanı Cemil Sayılgan ve teşkilat üyeleriyle görüşen AK Parti Bitlis Milletvekili aday adayı Emrullah Yıldırım, aday adaylığı sürecinde destek istedi. 
Yıldırım, Bitlis’e hizmet için bu yola çıktığını belirterek inşallah bu görev bize nasip olursa Bitlis’e güzel hizmetler yapma arzusu içerisindeyim dedi. AK Parti Tatvan İlçe Başkanı Cemil Sayılgan’da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirip Yıldırım’a başarı dileğinde bulundu. 
 

https://www.bitlishaber13.net/haberprint/ak-parti-bitlis-milletvekili-aday-adayi-yildirim-dan-ilce-teskilatlarina-ziyaret-11367.html