Ak Parti Bitlis İl Yönetiminden ASKON Bitlis Şubesine ziyaret

Kategori: Güncel - Tarih: 28 Kasım 2016 00:04
Ak Parti Bitlis İl Yönetiminden ASKON Bitlis Şubesine ziyaret

Ak Parti Bitlis İl Başkanı Nesrullah Tanglay ve heyeti ASKON BİTLİS şubesini ziyaret etti.

Ak Parti Bitlis İl Başkanı Nesrullah Tanglay konuşmasında;
Gecikmiş bir ziyaretti ASKON BİTLİS şubesi Bitlis'in en saygın STK'sıdır. Çalışmaları ve azmi şehrimize katkı sağlamıştır. Bizim gözümüzde ASKON BİTLİS ticaret odalarının seviyesindedir.

Nesrullah Tanglay; Fetö terör örgütünün daha tam anlamıyla çözülmedi, bununla ilgili en önemli verilerin itirafçıların ve kripto Fetöcülerin çözülmesiyle başarıya ulaşacaktır. Cumhurbaşkanımız tek başına bütün dünya ile mücadele ettiğini, çözüm odaklı çalışmak için Başkanlığın en kısa zamanda yasalaşması gerekiyor. Şehrin ekonomisi ile ilgili hükumetin büyük çalışmalarının olduğunu ve daha fazla hizmet gelmesi için mücadele veriyoruz dedi.

 Bitlis ASKON Şube Başkanı Ömer Kara konuşmasında;
Nesrullah Tanglay ve yönetim kurulu, toplantımıza katılarak bizi onure ettiniz. ASKON BİTLİS şubesi bir STK olmaktan çıkıp kurum haline dönüşmüştür. ASKON BİTLİS şubesi 40 kişilik büyük bir ailedir, istihdam sayımız 2000 dir. Şehrin ticareti çökme noktasına gelmiştir. Bu saatten sonra dışarıdan yatırımcı beklemek biraz hayal olur. Şuan halihazırdaki firmalara,iş adamlarına destek verilip ticaretin devamlılığı sağlanmalıdır dedi.

İki teşkilatın devamlı görüşüp istişare halinde olma kararı alındı.

 

https://www.bitlishaber13.net/haberprint/ak-parti-bitlis-il-yonetiminden-askon-bitlis-subesine-ziyaret-9394.html