AK Parti Bitlis İl Başkanı Nesrullah Tanglay'dan açıklama

Kategori: Bitlis - Tarih: 19 Mayıs 2016 20:27
AK Parti Bitlis İl Başkanı Nesrullah Tanglay'dan açıklama

AK Parti Bitlis İl Başkanı Nesrullah Tanglay, partisinin 22 Mayıs Pazar günü Ankara Arena Spor Salonu'nda "2. Olağanüstü Büyük Kongresi"ni yapacağını bildirdi.

Tanglay, parti binasında gazetecilere yaptığı açıklamada, AK Parti'nin kutlu yürüyüşüne devam edeceğini belirtti.

Genel Başkan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun son derece önemli ve kıymetli çalışmalara imza attığını vurgulayan Tanglay, konuşmasını şöyle sürdürdü: 

"Bu bir bayrak yarışıdır. Genel Başkanımız Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu Kurucu Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'dan aldığı bayrağı, kendi kararıyla olağanüstü kongrede yeni genel başkanımıza devredecektir. Bu bayrak yarışının içerisinde sayın Genel Başkanımız, Genel Başkan ve Başbakan olarak üstün gayretleri göstermiştir. Bundan sonra da yeni genel başkanımız aynı çalışmaları gayret ve basiretle sürdürecektir. AK Partinin Genel Başkanlığı ve Türkiye Cumhuriyeti'nin Başbakanları son derece kıymetli makamlardır. Bu önemli makamların kıymetini ve değerini AK Parti kadroları çok iyi bilir. AK Parti kongreleri her zaman demokrasi şöleni havasında geçmiştir. Yine bütün AK Parti teşkilatlarıyla kongremizin demokrasi şöleni havasında geçmesi için Ankara Arena'da olacağız. Bu vesileyle kongremizin bütün AK Parti camiasına ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ederiz. Seçilecek olan genel başkanımızla bu kutlu yürüyüşe devam edeceğiz."

Toplantıya, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Diba Zeydan, Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Nasır Şems ve partililer katıldı.

https://www.bitlishaber13.net/haberprint/ak-parti-bitlis-il-baskani-nesrullah-tanglay-dan-aciklama-8139.html