Ak Parti Ahlat İlçe Teşkilatında Bayramlaşma Töreni

Kategori: Ahlat - Tarih: 29 Temmuz 2014 21:40
Ak Parti Ahlat İlçe Teşkilatında Bayramlaşma Töreni

Ahlat ilçesinde, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) İlçe Teşkilatı tarafından bayramlaşma töreni düzenlendi.

Teşkilat binasında düzenlenen tören öncesinde bir konuşma yapan AK Parti Ahlat İlçe Başkanı Oğuz Atılgan, böylesine hayırlı bir günde bir arada oldukları için mutlu olduklarını ifade ederek; bayramın vatanımız, milletimiz ve Filistin halkı için hayırlara vesile olmasını dilediklerini söyledi.

Ahlat Belediye Başkanı A. Mümtaz Çoban ise, “Dini vecizelerimizin doruk noktasına çıktığı bir süreçten sonra milletin huzuru, barışı, birliği, dirliği ve kardeşliği anlamında mutluluğu beraber paylaştığımız bir gün. Ancak üzülerek ifade ediyoruz İslam aleminin bugün içinde olduğu sıkıntılarda bayramı bayram tadında geçirme imkanı vermedi. Özellikle Filistin’deki bu olaylar, Doğu Türkistan’da, Irak ve Suriye’de Müslümanların yaşamış oldukları üzücü olaylar, İslam aleminde Ramazan Bayramı’nın daha bir buruk geçmesine vesile oldu.

Ülkemizde çok iyi bir istikrar, huzur ve ciddi anlamda bir kalkınma var. İktidarımız bu ülkenin huzuru için tüm gayretini ortaya koyuyor. Böyle bir ülkede olmakta sanırım her bir vatandaşımızın kendini daha emin bir adreste olduğunu gösteriyor. Buradan yola çıkarak yakın geleceğimizde ülkemizin bu istikrarı için bir süreç var. Cumhurbaşkanlığı seçimleri var. Bu süreçte de vatandaşlarımızın da desteğini bekliyoruz. Cenab-ı Allah nerde zulüm altında kalan bir insan varsa onlarında bu zulümden kurtulmalarına imkan versin” dedi.
Daha sonra yapılan bayramlaşmanın ardından verilen ikramlarla tören sona erdi.

https://www.bitlishaber13.net/haberprint/ak-parti-ahlat-ilce-teskilatinda-bayramlasma-toreni-3726.html