Ahlat esnafına yüzde 70 kargo indiriminden faydalanacak

Kategori: Ahlat - Tarih: 18 Ekim 2016 13:06
Ahlat esnafına yüzde 70 kargo indiriminden faydalanacak

Ahlat Esnaf ve Sanatkarlar Odası (ESO) ile Aras Kargo arasında yapılan sözleşmeyle birlikte, ilçe esnafı kargo taşımacılığı hizmetlerinden yüzde 70 indirimle faydalanacak.

Ahlat Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile Aras Kargo arasında kargo taşımacılığında sağlanacak olan yüzde 70 indirim sözleşmesi imzalandı. Ahlat ESO Başkanı Mesut Şeker ve Aras Kargo yetkilisi Cevdet Akdağ tarafından imzalanan yeni sözleşmeyle esnaflar kargoları alım ve gönderimde yüzde 70'lik indirimden faydalanacak.

Ahlat ESO'ya bağlı tüm esnafları kapsayan anlaşma hakkında açıklama yapan ESO Başkanı Mesut Şeker, "Aras Kargo ile esnafımızın yararına imzaladığımız indirim kampanyası hayırlı olsun. Aras Kargo yetkilileri ile bir araya gelerek sözleşme yapma kararı aldık. Yaptığımız anlaşma ile esnafımız 13 liraya gönderdikleri evrakları 4,90 lira, kilo hesabı gönderdikleri kargolar için de kilo başı 0,65 kuruş ödeyecek. Lakin bu indirim fırsatından yararlanmak isteyen esnaflarımız odamıza kayıtlı olmaları gerekmektedir. Bir defaya mahsus aldıkları mesleki faaliyet belgesiyle gönderilerini Aras Kargo'ya teslim edeceklerdir" dedi.

https://www.bitlishaber13.net/haberprint/ahlat-esnafina-yuzde-70-kargo-indiriminden-faydalanacak-9154.html