Adilcevaz'lı şair yazar Sami İlban büyük beğeni topladı

Kategori: Kültür Sanat - Tarih: 6 Nisan 2022 22:58
Adilcevaz'lı şair yazar Sami İlban büyük beğeni topladı

Geçtiğimiz günlerde Ferdi Gürses'in çıkarmış olduğu "Artık Seni Severmiyim" damar klibi ile beraber Adilcevaz'lı hemşerimiz Sami İlban internet ortamında ve kimi yerel internet TV kanallarında yayımlatan Ferdi Gürses ile düeti büyük beğeni topladı.

Profesyonel şair ve yazarlık hayatına ilk adımı atan Sami İlban Bitlis'in gururu olma yolunda adım atıyor.

Ortaokulu bitirdikten sonra şiir yazmaya başlamış kendine has yorumuyla şiir severlerin beğenisine sunan Sami İlban Bitlislilerden büyük beğeni topladı.

Profesyonel sanat hayatına attığı ilk adımla birlikte gelen olumlu tepkileri sevinçle karşıladığını ve hayatının vazgeçilmezi olan sanatını daha da geliştirerek ilerleteceğini dile getiren Sami İlban İlk klip çalışmamızı Ferdi Gürses ile yaptık dedi.

Sami İlban Kimdir

1986 doğumlu ilkokulu Bitlis Adilcevaz kavuştuk köyünde ortaokulu ise Göldüzü köyünde okudu. Hayatı boyunca kitap okumayı çok sevdiğini okuduğu kadarda bilgi edindi.

Edindiği bilgilerle Son Sabah adında bir kitap yazdı.
Hayattaki en büyük servet okumak olduğunu ifade eden Sami İlban bıkmadan usanmadan sürekli ve düzenli olarak okumak okumaktır. Şuan şiir kitabı yazıyorum yazdığım şiirler arasında yer alan Tek hatıramsın adlı şiire Ferdi Gürses le beraber albüm yapıp klip çektik ve siz değerli hemşerilerimizin sayesinde devam edeceğiz.

 

https://www.bitlishaber13.net/haberprint/adilcevaz-li-sair-yazar-sami-ilban-buyuk-begeni-topladi-24778.html