Adilcevaz'lı 50 Öğrenci Artvin'e Gönderildi

Kategori: Güncel - Tarih: 7 Ekim 2017 12:34
Adilcevaz'lı 50 Öğrenci Artvin'e Gönderildi

Adilcevaz'da 50 kişilik öğrenci grubu Biz Anadoluyuz projesi kapsamında Artvin’e gönderildi.

Adilcevaz Öğretmenevi önünden Belediye Başkanı Necati Gürsoy ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Yavuz Beşkardeş tarafından uğurlanan öğrenciler, Artvin ve ilçelerinin tarihi ve doğal güzelliklerini görebilme imkânına kavuşacak.

Belediye Başkanı Necati Gürsoy, yaptığı açıklamada, İçişleri Bakanlığınca başlatılan proje çerçevesinde, il dışına çıkma imkânı olmayan öğrencilerimiz faydalanabilmektedir. Artvin’e gidecek olan öğrencilerimize öncelikle hayırlı yolculuklar ve başarılar diliyorum. Bu proje kapsamında iller arasında kardeşlik köprüsü oluşturmak ve birlik, beraberlik ruhunun geliştirilmesi amaçlanmaktadır. Bu projede emeği geçenlere teşekkür ediyorum.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Yavuz Beşkardeş, Biz Anadoluyuz projesi kapsamında 50 kişilik öğrenci grubumuzu Artvin’e gönderiyoruz. Proje kapsamında ilimizden 1500, ilçemizden ise 150 öğrencinin Antalya’ya gönderilmesi hedeflenmektedir. Ancak Artvin Valiliği kardeşlik projesi kapsamında öğrencilerimizi Artvin’e davet etti. Bizde bu kapsamda 50 kişilik öğrenci grubunu Artvin’e gönderme kararı aldık. Öğrencilerimiz Artvin ve ilçelerini gezecek. İleriki zamanlarda da 100 kişilik öğrenci grubunu da Antalya’ya göndereceğiz. Artvin’e gidecek olan öğrencilerimizin gezi masrafları Kaymakamlığımız tarafından karşılanmıştır. Bu nedenle Kaymakamımıza ve emeği geçenlere teşekkür ederim.

 

https://www.bitlishaber13.net/haberprint/adilcevaz-li-50-ogrenci-artvin-e-gonderildi-10759.html