Adilcevaz'da Halk oylamasına doğru

Kategori: Adilcevaz - Tarih: 16 Mart 2017 22:53
Adilcevaz'da Halk oylamasına doğru

AK Parti Adilcevaz İlçe Başkanlığı, 16 Nisan'da yapılacak olan halk oylaması için çalışmalara başladı. Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy'un öncülüğünde vatandaşla bir araya gelen partililer, halk oylaması için destek istedi.

Başkan Gürsoy, yaptığı açıklamada, halk oylaması için çalışmaları titizlikle yürüttüklerini ve Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini vatandaşa anlattıklarını söyledi.

Vatandaşa referandumun önemini iyi anlatmak gerektiğini ifade eden Gürsoy, şöyle konuştu:

"Yaptığımız toplantılarda halkımızın gereken desteği vereceğini görmekteyiz. Daha güçlü bir Türkiye için, ülkemizin bu sistem değişikliğine çok ihtiyacı var. Yanı başımızdaki Suriye ve Irak'a bakıp, herkesin aklını başına toplaması gerekir. Bundan dolayı ülkemiz için, huzurumuz için sandıkta mutlaka 'evet' oyu kullanmalıyız. Cumhurbaşkanımızın arkasında durup düşmanlara ders vermeliyiz."

AK Parti İlçe Başkanı Hamdi Tutçu da, ülkenin tarihi bir süreçten geçtiğini ifade ederek, "Türkiye'nin büyümesini, gelişmesini, refah seviyesinin artmasını istemeyenler oyunlarını oynamaya, bakanlarımızı engellemeye başladılar. Ama bu oyun tersine dönecek ve halkımız büyük bir çoğunlukla halk oylamasına destek verecektir." diye konuştu.
 

https://www.bitlishaber13.net/haberprint/adilcevaz-da-halk-oylamasina-dogru-10033.html