2018 Yılı İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi

Kategori: Bitlis - Tarih: 24 Ocak 2018 22:38
2018 Yılı İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi

2018 yılı İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Vali İsmail Ustaoğlu başkanlığında gerçekleştirildi.

2018 yılı İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı, Bitlis Valisi İsmail Ustaoğlu başkanlığında Valilik Konferans salonunda gerçekleştirildi. Kamu Kurum Müdürleri ile Bölge Müdürlerinin katıldığı toplantıda konuşan Vali Ustaoğlu, Hizan ilçesinde operasyondaki birliklerin üzerine çığ düşmesi sonucu şehit olan 5 askerimize Allahtan rağmen yakınlarına başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar diledi.

Ülke gündemine ilişkin açıklama yapan Ustaoğlu, Ülkemizin geçirmiş olduğu bu kritik süreç içerisinde sınır ötesinde Zeytin Dalı Operasyonu kapsamında Afrin’de mücadele veren kahramanlarımız var. Rabbim yardımcıları olsun. Dün akşam bir astsubay kardeşimiz şehit oldu. Ona da Allah’tan rahmet diliyoruz. Yakınlarına başsağlığı diliyoruz. Milletimizin başı sağ olsun. Orada mücadele veren kardeşlerimizin Allah yardımcıları olsun. Rabbim hayırlısıyla muzaffer eylesin. İnşallah bu hain terör örgütü ve ülkemizde hesabı olanlara karşı da tokadı onlara vurmuş oluruz. Allah memleketimizin, milletimizin birliğini, beraberliğini daim eylesin. Ordumuzu muzaffer eylesin dedi.

Vali Ustaoğlu, konuşmasını şu sözlerle sürdürdü:

2018 yılı ilk koordinasyon kurulu toplantısını gerçekleştiriyoruz. Bu tip koordinasyon kurulu toplantılarımız yılda dört kez yapılıyor. Başta bölge müdürlerimiz olmak üzere ilimizin tüm müdürleri toplantıya katılarak bir yıl içerisinde sektörleri itibariyle yapılacak olan yatırımlar hakkında sunum yapacaklar. Böylece devletimizin yapmış olduğu yatırımları burada görmüş oluyoruz. En önemlisi de her ne kadar bürokrasiden dem vursak da kurumlar arası bazı sıkıntılar, aksaklıklar, aşılamayan problemler olabiliyor. Bu vesileyle toplantıda bu sıkıntıları görüşerek giderilmesi noktasında değerlendirmelerde bulunacağız.

Vali İsmail Ustaoğlu’nun konuşmasının ardından kurum müdürleri, 2018 yılı yatırım programlarına ilişkin sunumlarını gerçekleştirdi.
 

https://www.bitlishaber13.net/haberprint/2018-yili-il-koordinasyon-kurulu-toplantisi-gerceklestirildi-11085.html