DEM Bitlis Belediye
Losev

Güroymaklı Öğretmenlerden Basketbol ve Voleybol başarısı

Videoyu Aç Güroymaklı Öğretmenlerden Basketbol ve Voleybol başarısı
A
a

Bitlis'te düzenlenen Öğretmenler Kupası turnuvasında Güroymak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü basketbol ve voleybol Öğretmen takımları il şampiyonu oldu.

Milli Eğitim Bakanlığı Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğünce öğretmenler arasındaki iletişimi artırmak, birlik ve dayanışma duygularını geliştirmek, sporun önemini vurgulamak ve geniş kitlelere yayılmasında öğretmenlerin rehberliğinden yararlanmak amacıyla salon futbolu (futsal),3X3 basketbol, voleybol ve masa tenisi branşlarında Türkiye Öğretmenler Kupası turnuvası düzenlendi.

Bu kapsamda Bitlis'te düzenlenen Öğretmenler Kupası turnuvasında Güroymak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü basketbol ve voleybol Öğretmen takımları il şampiyonu oldu. Malatya İlinde yapılacak Doğu Anadolu Bölgesi Finallerine katılmaya hak kazandılar.

Güroymak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Öğretmenler Kupası turnuvasında basketbol ve voleybol takımlarında oynayan Öğretmenler İlçe Milli Eğitim Müdürü Nazım Budak’la birlikte İlçe Kaymakamı Muhammet Furkan Sancaktutar’ı makamında ziyaret ettiler. Turnuva kapsamında Öğretmen takımı almış oldukları kupayı İlçe Kaymakamı Sancaktutar’a hediye ettiler.

Kaymakam Sancaktutar, Güroymak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde görevli Öğretmenleri, Öğretmenler Kupası turnuvasında basketbol ve voleybol Bitlis İl birincisi olmalarından dolayı tebrik etti.
 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.